Джамала відрізала чубчик і вразила змінами у зовнішності: такою її ніколи не бачили ні сини, ні фанати

Популярна українська співачка Джамала відрізала чубчик і вразила кардинальними змінами у зовнішності. Такою артистку ще ніколи не бачили ні сини, ні фанати.

Знаменита українська виконавиця Джамала вже багато років підкорює вітчизняний шоу-бізнес. Примітно, що за усю цю епоху артистка майже не змінювала свого стилю та іміджу. Вона така сама, яку її запам’ятала публіка. Але рано чи пізно відбуваються певні зміни та трансформації.

Не так давно Джамала народила третього сина, і судячи з усього, це і стало для неї тригером для певних змін.

Джамала показала, як виглядає із зачіскою з чубчиком

Джамала привітала чоловіка з днем народження
Джамала показала, як виглядає із зачіскою з чубчиком

Так, днями Джамала оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі фотографії, на яких показала, як змінилася завдяки майстерним рукам бʼюті-майстра.

Артистка вирішила проекспериментувати з волоссям і звернулася до перукаря. Зокрема, у фотоблогу Джамала вийшла на зв’язок з уже відрізаним чубчиком.

Окрім того, на кадрі помітно зменшилася довжина волосся, адже зірка підрізала його кінчики. Поруч з нею стоїть майстер, яка допомогла зірці втілити бажання. Водночас Джамала зізнається, що їй дуже подобається результат і подякувала перукарці.

Джамала показала, як виглядає із зачіскою з чубчиком. Скріншоти особистої сторінки зірки

Варто відмітити, що передача кольору на знімках не однакова, тому незрозуміло, чи волосся відливає червоним, або ж більш сірим. В будь-якому випадку це ідеальна кольорова гама для Джамали, і вона виглядає дуже круто в оновленому вигляді вигляді. Безумовно, шанувальникам також сподобався маленький експеримент артистки.

Нагадуємо, що після 24 лютого Джамала була найпершою артисткою, яка реалізувала благодійний концертний тур, в результаті якого зібрали шалену суму грошей і передали її волонтерам. Деякий період часу родина знаходилися в розлуці. Джамала перебувала в Польщі, її діти в Туреччині, а чоловік залишився в Україні. Однак зараз всі разом живуть в Києві і насолоджуються компанією новонародженого хлопчика.

Схожі статті

Її серце б’ється все швидше й швидше: Дорофєєва показала щасливе відео та вразила довгоочікуваною новиною

Шанувальники уважно слідкують за життям Надя Дорофєєвої та всіма її дописами. Тому вони залюбки розділили надзвичайно радісну для співачки новину, якою вона поділилася у своїх соціальних мережах.