Єдина онучка Софії Ротару видала місцезнаходження сімейства: насолоджуються літньою спекою не в Україні

Єдина онучка Софії Ротару Соня Євдокименко видала місцезнаходження сімейства. Члени зіркової родини знову насолоджуються літньою спекою не в Україні.

2022-у публіку цікавило, де насправді перебуває Софія Михайлівна Ротару, адже співачка не давала жодних коментарів на цей рахунок. В якийсь момент артистку навіть намагалися тиснути, але вона не піддавалася. Хоча деякі журналісти, особливо з Москви, намагалися з спекулювати її фігурою, пізніше стало відомо, що артистка не виїжджала з України і увесь цей час перебувала у Львові.

Зірка не відповіла навіть на появу інформації щодо її перебування Віталії та придбання розкішного маєтку за кордоном, який вона нібито переписала на Руслана. Втім, онучка співачки також до України не приїжджала, здебільшого бувала в Європі, що неодноразово наштовхнуло на думку, що жінки все ж таки могли бачитися за кордоном.

Єдина онучка Софії Ротару Соня Євдокименко видала місцезнаходження сімейства

Софія Євдокименко
Єдина онучка Софії Ротару Соня Євдокименко видала місцезнаходження сімейства 

Нещодавно Соня Євдокименко додала інтриги на цей рахунок, адже опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, які були зроблені, імовірніше за все, саме в Італії. Такий висновок можна зробити через рослини, які потрапили до кадру, а також фонтани.

В Європі Соня опинилася не одна, а засвітилася разом зі своєю матір’ю Світланою. Як мінімум, двоє членів родини зараз знаходяться там. Примітно, що раніше Світлана розповідала про сімейну традицію, адже бабуся разом з онуками здебільшого збиралася у двох місцях: на Новий рік в її маєтку, а влітку на півдні Європи.

Нагадуємо, що 2 роки тому родина потрапила у скандал через втечу Анатолія Євдокименко, який зміг реалізувати поїздку хоч і не одразу, але все ж таки втік до Франції. Пізніше молода людина змінив місце знаходження, і з’являвся до у Великобританії, то в інших місцях.

Руслан Євдокименко регулярно показувався в Україні, і судячи з усього за її межі не виїжджав, хоча на початку і зробив спробу.

Схожі статті

Майбутня дружина Дантеса Кацуріна здивувала публіку своїм виглядом “в костюмі Єви” на новому фото: “Навіщо?”

Кожен пост Даші Кацуріної з власними фото збирає купу лайків та компліментів. Не може стриматися навіть її коханий Володимир Дантес, який щоразу щиро вражений тим, наскільки його дівчина прекрасна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.