Даша Кацуріна показала, як Дантес змінився у стосунках з нею: Дорофєєва проґавила чоловіка на всі 100

Іноді життєві виклики здатні подарувати людям дещо прекрасне. Саме прекрасним обернулися труднощі, з якими довелося зіткнутися Даші Кацуріній та Володимиру Дантесу.

Всі обожнюють красиві історії кохання, а особливо коли до них доводиться проходити крізь перепони, неначе в голлівудському кіно. Взаємини Володимира Дантеса і Даші Кацуріної — однієї з найобговорюваніших пар українського шоу-бізнесу — почалися саме у складний період для обох. Проте згодом зірки змогли побудувати міцний зв’язок, який зараз дарує їм неймовірні емоції та багато щастя.

Даша Кацуріна показала сімейний побут у стосунках з Дантесом
Даша Кацуріна показала сімейний побут у стосунках з Дантесом

Стосунки Даші та Володимира почали розвиватися вже після їхніх розлучень. Вони почали все більше часу проводити разом. Саме завдяки підтримці одне одного Дантес та Кацуріна змогли впоратися зі складними моментами у житті. А згодом їхня дружба переросла у кохання, яке з кожним днем стає все сильнішим.

“Вова був поруч у найскладніший момент, і мені дуже пощастило. Дуже”, — писала дівчина на початку романтичних стосунків з Дантесом

Даша часто ділиться кадрами з Володимиром та своїми дітьми, підкреслюючи, що він добре ладить з ними. Вони разом проводять багато часу, що свідчить про серйозність намірів. Втім, з емоційної точки зору Дантес свідомо не віддається дітям Кацуріної повністю. Артист наголошує, що в них уже є батько, і що він не намагається його замінити. Але Володимиру дуже приємно проводити час разом.

Даша Кацуріна показала сімейний побут у стосунках з Дантесом
Даша Кацуріна показала сімейний побут у стосунках з Дантесом

Наразі взаємини Дантеса та Кацуріної дуже міцні. Вони проводять багато часу разом, займаються спільними проєктами та просто насолоджуються життям. Володимир всіляко намагається висловити свої почуття не лише словами, але й діями. В тому числі готуючи для коханої та її дітей.

Даша Кацуріна показала сімейний побут у стосунках з Дантесом
Даша Кацуріна показала сімейний побут у стосунках з Дантесом

Стосунки між Кацуріною та Дантесом є прикладом того, як можна знайти щастя навіть після складних життєвих випробувань. Але найважливішим фактором їхнього щастя є емоційна зрілість, з якою кожен підійшов до нових стосунків. І Даша, і Володимир після розриву попередніх шлюбів побачили, яких помилок допустилися в них, а тому зараз не дозволяють собі їхнього повторення.

Схожі статті

Майбутня дружина Дантеса Кацуріна здивувала публіку своїм виглядом “в костюмі Єви” на новому фото: “Навіщо?”

Кожен пост Даші Кацуріної з власними фото збирає купу лайків та компліментів. Не може стриматися навіть її коханий Володимир Дантес, який щоразу щиро вражений тим, наскільки його дівчина прекрасна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.