Даша Астафʼєва приймає привітання з вагітністю: співачка вже показала свій округлий живіт – “В мене двійня”

Знаменита українська співачка Даша Астаф'єва неочікувано розповіла про вагітність та показала свою нову фігуру. Що відбувається і коли очікувати на поповнення?

Популярна українська співачка Даша Астаф’єва як ніхто знає, що це таке тиск суспільства стосовно дітей. Артистка неодноразово обговорювала дане питання з журналістами і ділилася враженнями від пережитого. Примітно, що Даша залишається бажаною нареченою, красунею, вродою якої захоплюється уся країна. І звичайно у більшості фанатів виникає питання, як така надзвичайна жінка досі не знайшла свого щастя, а також не стала матір’ю.

У цьому питанні Астаф’єва завжди максимально захищає свою приватність і не розповідає подробиці публіці. Тим не менш, вона зберегла надзвичайно почуття гумору, і нещодавно це лише зайвий раз довела.

Даша Астаф’єва розповіла про вагітність та показала нову фігуру

Даша Астаф'єва чистить картоплю і роздає гроші людям похилого віку під час війни
Даша Астаф’єва розповіла про вагітність та показала нову фігуру

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зірка оприлюднила свіжі кадри, на яких показала, як збирає черешню з дерева. Наташа похизувалася і розкішними плодами, і результатом їх поїдання. Артистка наїла округле животик, з яким і сфотографувалася.

У дописі до публікації співачка пожартувала на рахунок майбутніх новин щодо її вагітності, адже животик дійсно виглядає вельми схожа на фігуру вагітної жінки.

До даного жарту приєдналися користувачки, які також почали ділитися своїми досягненнями у даній сфері: хтось обївся полуниці, хтось насолоджується вишнями.

Даша Астаф’єва повідомила про вагітність та приймаю вітання

Нагадуємо, що декілька років тому завершилися довгострокові стосунки артистки, які тривали аж 5 років. Даша була заручена і мала вийти заміж за свого обранця, однак з невідомих причин раптом Роман був розірваний.

Цей період якраз зівпав з періодом серйозних проблем у її обранця законом. Чоловік навіть не міг виїхати за кордон. Коли все більш-менш налагодилося стало відомо, що Даша пішла від коханого. Причина такого вчинку досі незрозуміла.

Схожі статті

Майбутня дружина Дантеса Кацуріна здивувала публіку своїм виглядом “в костюмі Єви” на новому фото: “Навіщо?”

Кожен пост Даші Кацуріної з власними фото збирає купу лайків та компліментів. Не може стриматися навіть її коханий Володимир Дантес, який щоразу щиро вражений тим, наскільки його дівчина прекрасна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.