Бойфренд Ані Лорак показав, як сильно полюбив свою падчерку Софію: у Ісаака зʼявилася друга дочка

Бойфренд Ані Лорак показав, як сильно полюбив свою падчерку Софію. У Ісаака Віджраку зʼявилася друга дочка. Усі деталі дізнайтеся в нашому матеріалі.

Позаминулого року стало відомо, що Ані Лорак знову знайшла своє кохання, на цей раз артистка навіть представила обранця публіці, чого не було вельми довго. Після скандального розлучення з колишнім чоловіком турецького походження Муратом Кароліна довго не наважувалася знову вивести свого обранця так би мовити в люди.

Однак, Ісаак хоча і заслужив довіру співачки, її шанувальників він не викликав ідентичних почуттів.

Коханий Ані Лорак показав, як склалися його стосунки з дочкою співачки

Ані Лорак поскаржилася на конфлікти з дочкою
Коханий Ані Лорак показав, як склалися його стосунки з дочкою співачки

Самого початку користувачі почали ділитися своїми осінніми на рахунок вибору артистка. Подейкували про те, що він може намагатися її використати або знову виявитися не надійним партнером. Тим не менш, поки що пара не тільки не поспішає розходитися, але й навіть нібито міцнішає.

Зокрема стало зрозуміло, що стосунки між дочкою артистки Софією та вітчимом також налагоджується. Дівчинка нещодавно відсвяткувала свій 13-й день народження. У зв’язку з цим Ісаак оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже фото, на якому показав, як вони в трьох фотографуються.

Коханий Ані Лорак показав фотографії з дочкою співачки

Окремо варто відмітити той факт, що Софія дійсно за короткий проміжок часу надзвичайно подорослішала, і зараз виглядає навіть не на свій вік.

Підписники Ані Лорак підозрювали, що співачка почала використовувати фотошоп на фотографіях своєї дочки, але судячи з даних кадрів, Софія дійсно дуже змінилася.

Нагадуємо, що тим часом батько Софії Мурат розлучився зі своєю черговою обраницею. На цей раз також не вийшло з Анастасією Фоксі, яка прийшла на заміну колишній дружині Лілії Реус. З цією обраницею батька Софія також була прекрасна знайома, і навіть провела разом з нею канікули в Арабських Еміратах.

Схожі статті

Майбутня дружина Дантеса Кацуріна здивувала публіку своїм виглядом “в костюмі Єви” на новому фото: “Навіщо?”

Кожен пост Даші Кацуріної з власними фото збирає купу лайків та компліментів. Не може стриматися навіть її коханий Володимир Дантес, який щоразу щиро вражений тим, наскільки його дівчина прекрасна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.