Джамала повністю показала новонародженого сина: так виглядає хлопчик, який зробив зірку багатодітною

На початку 2024-го Джамалі вдалося по-справжньому здивувати свою публіку, адже стало відомо про її вагітність. Не так давно артистка народила свою третю дитину.

Співачка не приховувала стать малюка, коли її дізналася, і вже незабаром фанати також отримали щасливу звістку: у співачки народиться третій хлопчик.

Здавалося, що ще декілька років тому артистка пройшла через складні часи: зіркова мама знаходилася у розлуці зі своїми дітьми, адже вони перебували разом з тіткою у Туреччині, поки Сусанна гастролювала з благодійними концертами Європою.

Зараз родина наздоганяє втрачені дні разом. Поруч зі співачкою її хлопчики, а також коханий чоловік, який усі ці роки перебував в Україні з можливістю супроводити дружину лише у робочих поїздках.

Співачка зізнавалася, що її обранець продовжує вести бізнес суто заради робітників, адже майже ніякого прибутку він не мав, але дав можливість підопічна продовжувати працювати та заробляти гроші.

Джамала показала обличчя новонародженого сина

Джамала показала обличчя новонародженого сина

Зараз співачка відпочиває вдома і знаходиться разом з новонародженим малюком. Поруч з нею чоловік, діти. Родичі з Криму на даний момент не мають можливості побачитися з зірковою сім’єю, і артистка до цього ставиться з великим розумінням та повагою, і сама уникає зайвого контакту, щоб не нашкодити рідним.

Однак, усім небайдужим підвернулася можливість побачити дитину у будь-якій частині світу, адже нещодавно зірка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на якому показала хлопчика. Артистка ретельно приховувала його. Втім, тепер виконавиця поступово знайомить синочка, який вона назвала Алім-Сеїт Бекір, зі своєю аудиторією.

На фото Джа обережно тримала на руках хлопчика. Алім-Сеїт Бекір був загорнутий у теплу білу ковдру і одягнений у шапочку. Зокрема, обличчя сина співачка не поспішає показувати. Однак на свіжому знімку знаменитість трохи його засвітила.

Безумовно, для шанувальників це стало великим подарунком, адже вони з нетерпінням чекали, коли співачка покаже дитину.

Схожі статті

Майбутня дружина Дантеса Кацуріна здивувала публіку своїм виглядом “в костюмі Єви” на новому фото: “Навіщо?”

Кожен пост Даші Кацуріної з власними фото збирає купу лайків та компліментів. Не може стриматися навіть її коханий Володимир Дантес, який щоразу щиро вражений тим, наскільки його дівчина прекрасна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.