Такий рецепт і Ярославського здивує: Ірина Пруднікова з “МастерШеф-13” показала, куди вирішила додати фарш

Круасан — це традиційний кондитерський виріб французької кухні, виконаний із листкового тіста. Як же його можна зробити м'ясним? Ідеєю цікавої страви поділилася з підписниками Ірина Пруднікова.

Ірина Пруднікова — одна з найбільш талановитих кулінарок 13 сезону “МастерШеф”. Вона до останнього змагалася за місце в суперфіналі, зупинившись за маленький крок до своєї мрії. Але глядачі вдячні Ірині за страви та палітру емоцій, які вона дарувала їм на проєкті. І тому жінка продовжує радувати цікавими кулінарними ідеями своїх підписників.

На шоу Пруднікова прийшла з м’ясною стравою. Жінка приготувала свинячі медальйони з грибним соусом та грильованими овочами. На перший погляд, страва Ірини була досить простою. Але приготувати настільки якісно всі її елементи — це складна задача. Тому кулінарка отримала три омріяних “так” і продовжила боротьбу на проєкті.

Ірина Пруднікова поділилася цікавим рецептом круасанів
Ірина Пруднікова поділилася цікавим рецептом круасанів

Пруднікова неодноразово демонструвала, що вона є прекрасною м’ясничкою. Але також жінка демонструвала чудову роботу з іншими продуктами, включаючи овочі та тісто. Але у власному блозі Ірина вирішила приготувати круасани без нього. Як? Для цього потрібно приготувати фарш, до складу якого входять:

  • 500 грамів свинини;
  • 2 ст. л. панірувальних сухарів;
  • 100 мл жирних вершків;
  • 1 цибулина;
  • 1 куряче яйце;
  • спеції до свого смаку.

З готового фаршу необхідно сформувати котлету, всередину якої помістити моцарелу, загорнути її в бекон та запікати в духовці протягом 35 хвилин при температурі 180°. До цієї страви ідеально пасує сливовий соус. Для його приготування потрібно на вершковому маслі обсмажити 200 грамів слив, кінзу, петрушку, зубчик часнику і спеції. Подавати до столу м’ясний круасан краще з молодим горошком.

Також на своїй сторінці пані Ірина ділиться з підписниками іншими цікавими рецептами, серед яких можна зустріти страви з проєкту. А якщо вам більше цікаво дізнатися про шоу, то Пруднікова розповідає про його залаштунки, стосунки з учасниками та власний досвід, отриманий завдяки участі в “МастерШеф”.

Ірина Пруднікова поділилася цікавим рецептом круасанів
Ірина Пруднікова поділилася цікавим рецептом круасанів

Схожі статті

Як виглядає могила Кузьми Скрябіна: пам’ятник з сірого граніту і справжнє ім’я та прізвище у написі (ФОТО)

Кузьма Скрябін — справжня легенда. Вже 9 років артист не радує нас своїм співом та новими хітами. Але пам'ять про нього жива й досі, тому близькі Скрябіна намагаються належним чином її шанувати.