Як виглядає кохана Олександра Пономарьова, яку він ховає багато років: на Мозгову та Яремчук навіть не схожа

Знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов вже багато років живе вельми закрито та не показує деталей особистого життя. В особливості він приховував свою обраницю.

За плечима у Олександра Пономарьова два невдалих шлюби і велика кількість романів. Про останню особливість свого часу навіть розповіла продюсерка Олена Мозгова, яка публічно звернулася до колишнього чоловіка та попросила її більше не обговорювати в інтерв’ю. Мовляв, у музиканта було безліч жінок, яких він міг би пригадати під час свого діалогу з журналістами.

І хоча з Оленою Миколаївною він офіційно не був розписаний, її все одно називають його колишньою дружиною. Так само у житті чоловіка після розлучення з Вікторією Мартинюк з’явилася інша кохана, яка також не отримала штампу в паспорті.

Олександр Пономарьов показав, як виглядає його обраниця

Олександр Пономарьов розповів про справжню причину розлучення з Оленою Мозговою
 Олександр Пономарьов показав, як виглядає його обраниця

Так, неодноразово в пресі згадувалося, що у зірки є кохана, яку він ретельно приховує від публіки. Мовляв, після розлучення знайшов молоду та вродливу дівчину, з якою живе вже багато років. Деякий час публіка навіть вважала, що це може бути Марія Яремчук.

Однак, преса якось поділилася інформацією про те, що насправді це спадкоємиця бізнесмена на ім’я Софія, яка молодша за Олександра Пономарьова майже на 17 років.

 Олександр Пономарьов показав, як виглядає його обраниця

Нібито дівчина немає жодних проблем з грошима, і може собі дозволити абсолютно будь-що. Втім, за усі ці роки не було жодних новин про зміну статусу їхніх стосунків або про те, що у пари народилася спільна дитина. Хіба що до мережі декілька разів потрапили знімки, на яких з’явилася імовірно цивільна дружина артиста.

Втім, з того часу пройшло дуже багато років, і можливо, що їхні дороги вже давно розійшлися. Тим паче, що Олександр так і не наважився не тільки заявити світу про те, що в нього є кохана, але надалі грає на публіку у холостяка.

Зараз у зірки є двоє рідних дітей — Олександр та Євгенія, а також падчерка Зоя, яку він дуже любить.

Схожі статті

Майбутня дружина Дантеса Кацуріна здивувала публіку своїм виглядом “в костюмі Єви” на новому фото: “Навіщо?”

Кожен пост Даші Кацуріної з власними фото збирає купу лайків та компліментів. Не може стриматися навіть її коханий Володимир Дантес, який щоразу щиро вражений тим, наскільки його дівчина прекрасна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.