Тіна Кароль їй не конкурентка: як виглядає таємна дружина-модель молдавського мачо Дана Балана (ФОТО)

20 років Дан Балан виступає на сцені, і 20 років йому вдається приховувати правду про своє приватне життя. Але молдавська преса у цьому питанні все ж таки змогла зробити деякі відкриття.

Дан Балан, як і тисячі його колег, які користується особливою популярністю у слухачок завжди приховував усе, що відбувається в його особистому житті. Цьому є пояснення: фанатки, хоча і насолоджується музикою артиста, але і сподіваються колись підкорити його серце.

Зазвичай, за таких сценаріїв, зірки відкриваються з цієї сторони, будучи ветеранами шоу-бізнесу. Так би мовити у той момент, коли позиції міцні і навіть скандали не здатні їх зруйнувати.

Але інформація про колишню дружину Дана насправді вийшла назовні дуже давно.

Дан Балан показав, як виглядає його колишня дружина

В мережі з’ясували, як виглядає колишня дружина Дана Балана

10 років тому у молдавські пресі з’явилася стаття про румунську модель, яка на початку нульових змогла підкорити серце зірки і стати його офіційною дружиною. Ім’я цієї моделі Елла Крупеніна.

Подейкували, що пара прожила разом 5 років, після чого була вимушена розійтися. Нібито завантажений графік артиста та постійні ревнощі дівчини зробили цей союз неможливим. Тим не менш, вона нібито ще й народила законному зірковому чоловіку хлопчика, якого назвали Алланом.

Якщо це правда, то зараз хлопцю має бути близько 18-20 років. Також інсайдери надавали дані про те, що після розлучення колишня дружина співака рушила жити до Ізраїлю. Стосунки пара підтримувала, а у момент кризи Дан навіть зірвав концертний тур та рушив до колишньої дружини.

У зв’язку з цим навіть з’явилася плутанина: поговорювали, що головною героїнею драми стала нова дівчина Дана Христина, яка була вимушена публічно спростовувати дану інформацію.

До речі, зі своєю наступною обраницею зірка також був разом близько п’яти років, але так і не зробив їй пропозицію і настав просувати ці стосунки вперед. А після до преси не потрапляло жодних відомостей про серйозні взаємини артиста. Сам Дан говорить про те, що позитивно ставиться до шлюбу та весілля, однак дружину йому буде знайти непросто, адже вимоги дуже високі.

Схожі статті

Як виглядає могила Кузьми Скрябіна: пам’ятник з сірого граніту і справжнє ім’я та прізвище у написі (ФОТО)

Кузьма Скрябін — справжня легенда. Вже 9 років артист не радує нас своїм співом та новими хітами. Але пам'ять про нього жива й досі, тому близькі Скрябіна намагаються належним чином її шанувати.