52-річний холостяк: Ектор Хіменес-Браво зізнався, що мріє про участь в популярному шоу. Вже забув кохану?

Шоу "Холостяк" є одним з найпопулярніших реаліті проєктів. Деякі зірки кардинально проти виставляти своє особисте життя на загальний огляд, а ось, Ектор зацікавлений стати головним героєм.

Вже зовсім скоро стартує зйомки 13 сезону популярного романтичного проєкту “Холостяк”. Головним героєм якого став ветеран Олександр “Терен” Будько. Проте, виявляється були й інші охочі на його місце. Зокрема, бажання взяти участь в шоу проявив відомий кулінар та суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво.

Про зацікавленість в шоу чоловік повідомив у своєму Instagram. В сторіс, Ектор опублікував декілька кадрів у вишуканому костюмі та з червоною трояндою в руці. Не секрет, що ця квітка є незмінним символом “Холостяка”. Він не став довго тримати інтригу та відразу зізнався до чого ці знімки.

Ектор Хіменес-Браво розповів про бажання взяти участь у шоу Холостяк
Ектор Хіменес-Браво розповів про бажання взяти участь у шоу Холостяк

На думку 52-річного кулінара, він є ідеальним претендентом на прихильність самотніх українок. Схоже він забув, що має вже одне підкорене сердечко. Нагадаємо, наразі чоловік має кохану та періодично виставляє з нею спільні фото. Проте, обличчя та імені обраниці чоловік не розголошує. І як при такій таємничості, він збирається будувати стосунки на очах мільйонів глядачів?

“А якщо серйозно, то я думаю, непоганий би з мене холостяк вийшов”, – написав Ектор.

Ектор Хіменес-Браво розповів про бажання взяти участь у шоу Холостяк
Ектор Хіменес-Браво розповів про бажання взяти участь у шоу Холостяк

Крім того, кулінар вирішив поцікавитися у своїх підписниць, чи пішли б вони на шоу заради нього. Тому, створив опитування. Наразі, голоси дівчат розділилися майже порівну. Напевно, деякий все ж лякає публічність.

“Пішли б на кастинг, дівчата?”, – поцікавився чоловік.

Ектор Хіменес-Браво розповів про бажання взяти участь у шоу Холостяк
Ектор Хіменес-Браво розповів про бажання взяти участь у шоу Холостяк

В будь-якому разі, місце найбажанішого чоловіка України зайняте на найближчий час, адже дівчата перекинули свою увагу на 28-річного військового. Тому, шановному Ектору доведеться трохи зачекати.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.