Соломія Вітвіцька показала, як виглядала до ретельної роботи стилістів: над зіркою ТСН попрацювали

Популярна українська телеведуча Соломія Вітвіцька показала, як виглядала до ретельної роботи стилістів над нею. Над зіркою ТСН добре попрацювали.

Соломія Вітвіцька для більшості своїх глядачів вже як рідна, адже працює на каналі більше 15 років. Її добре запам’ятали ще з тих часів, коли зірка брала легкі сюжети та займалася шоу-бізнесом. З тих пір багато що змінилося.

Втім, Соломія Вітвіцька майже не змінюється: залишається такою ж чарівною, вродливою та доброзичливою.

Соломія Вітвіцька показала, як виглядає до студійного гриму

Соломія Вітвіцька показала, як виглядає ньюзрум на 1+1
Соломія Вітвіцька показала, як виглядає до студійного гриму

Цікаво, що зірка зовсім не боїться показувати себе без макіяжу.А тому часто на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зʼявляється максимально простою.

Шанувальники телеведучої прекрасно знають, що вона може бути природною, а може вражати своєю красою з телевізора чи на заході. Особливості вона вміє блищати саме на світських виходах. Результатом стають її фотографії у журналах та глянцевих платформах, адже її образи завжди вдалі.

Соломія Вітвіцька показала, як виглядає до студійного гриму

Ба більше, зірка може навіть пограти на контрасті. Наприклад нещодавно вона оприлюднила знімки спочатку без макіяжу, а потім після роботи над нею стилістів.

Соломія Вітвіцька показала, як виглядає до студійного гриму

Нагадуємо, що не так давно стало відомо про появу у телеведучої бойфренда. Це вперше за декілька років після розлучення з режисером Владом Кочатковим. Добранок зірки виявився військовим. Однак, одразу ж розпалився скандал: Богдан Беспалов заявив, що насправді Соломія зустрічається з одруженим. Телеведуча відреагувала на це і заперечила новину.

Зараз закохані постійно знаходяться в розлуці, однак Соломія захватом чекає на кожну наступну зустріч і тішить публіку кадрами, коли їм вдається побачитися.

Проте, на рахунок жодних планів на майбутнє з обранцем Соломія поки що нічого не говорила, хоча і стає зрозуміло, що взаємини вельми серйозні.

Схожі статті

Майбутня дружина Дантеса Кацуріна здивувала публіку своїм виглядом “в костюмі Єви” на новому фото: “Навіщо?”

Кожен пост Даші Кацуріної з власними фото збирає купу лайків та компліментів. Не може стриматися навіть її коханий Володимир Дантес, який щоразу щиро вражений тим, наскільки його дівчина прекрасна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.