Огнєвіч зізналася у коханні немолодому, але імпозантному чоловіку: він бездітний і ніколи не був одруженим

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч розповіла про чоловіка, якого давно любить. Її вибір виявився вельми неочікуваним, але зрозумілим.

Далеко не всі знаменитості в світі являються молодими красенями чи талановитими харизматичними акторами. На щастя, людський рід може запропонувати різних видатних особистостей, які прославилися не тільки зовнішніми даними чи розкішним голосом, але майстерними руками, неймовірною фантазією та знаннями.

Саме таким є всесвітньо відомий японський мультиплікатор Хаяо Міядзакі. Легендою він став на своїй батьківщині ще в дев’яностих, а в нульових досяг абсолютної слави. Йому її принесла оскароносна картина “Віднесені привидами”.

Дана мультиплікація вже 20 років посідає перше місце у світовому рейтингу найкращих мультиплікаційних картин. І жодна геніальна новинка не змогла її звідти посунути. Історія дівчинки Тіхіро яка потрапила у потойбічний світ та намагалася врятувати своїх батьків досі залишається культовою.

А з часом критики та звичайні глядачі знайшли багато моментів у картині, які не були очевидними, але роблять її ще більш легендарною та унікальною.

Злата Огнєвіч розповіла про чоловіка, якого давно любить

Злата Огнєвіч збентежила своїх сусідів дивною витівкою
Злата Огнєвіч розповіла про чоловіка, якого давно любить

Як з’ясувалося нещодавно Злата являється палкою фанаткою дідуся Хаяо. Не так давно світ побачила книга, в якій розповідається біографія знаменитого майстра, що ніколи так і не одружився і не завів дітей. Усе своє життя він присвятив творчості, був учнем не менш професіонального режисера, і після себе залишив таких самих талановитих людей.

Примітно, що Міядзакі завжди був палким противником роботизації та штучного інтелекту, а усі свої кадри малює вручну. Так само Міядзакі завжди був прихильником соціалізму, але уся і трагедія його життя полягала в тому, що компанія Гіблі не могла існувати без капіталізму.

Ці та багато інших деталей розкрито у даній книжці, і Злата зізналася, що саме зараз читає біографію людини, яку завжди любила.

Злата Огнєвіч розповіла про чоловіка, якого давно любить

Також співачка відкрила книжку, щоб усі бажаючі могли побачити, як робота виглядає зсередини.

Схожі статті

Майбутня дружина Дантеса Кацуріна здивувала публіку своїм виглядом “в костюмі Єви” на новому фото: “Навіщо?”

Кожен пост Даші Кацуріної з власними фото збирає купу лайків та компліментів. Не може стриматися навіть її коханий Володимир Дантес, який щоразу щиро вражений тим, наскільки його дівчина прекрасна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.