Хто найкрасивіша суддя “МастерШеф” за всі 13 сезонів: Літвінова, Глінська, Мартиновська, Бадоєва чи Чехова

Трійця Ектор, Володимир та Оля настільки полюбилася глядачам, що може здаватися, ніби вони були суддями "МастерШеф" завжди. Але до Мартиновської шанувальників шоу зустрічали в кадрі інші 4 красуні.

Перший сезон української версії “МастерШеф” з’явився на телеканалі СТБ в далекому 2011 році. З тих пір ціле покоління фанатів популярного проєкту встигло вирости й навіть особисто відвідати кухню проєкту, як його учасники. За 13 років шоу значно змінилося, а єдиною його стабільною складовою залишається головний суддя — Ектор Хіменес-Браво.

Що ж стосується його колег, то знаменитий колумбієць встиг попрацювати аж з 10 людьми! Причому одразу 5 кулінарок претендували на роль 3 судді, але залишитися у проєкті на роки вдалося тільки двом з них. Хто ж найбільше полюбився глядачам?

Анфіса Чехова

Значна частина чоловічої аудиторії знає цю телеведучу зовсім не по “МастерШеф”. Можливо, саме тому після участі в першому сезоні Анфісі підібрали заміну. Але своєю красою Чехова змогла підкорити багатьох кулінарів-аматорів.

Найкрасивіша суддя всіх сезонів МастерШеф
Найкрасивіша суддя всіх сезонів МастерШеф

Жанна Бадоєва

Успішну кар’єру телеведучої Жанна почала одночасно зі стартом “МастерШеф”. Але дівчина працювала на шоу “Орел і Решка”. Завдяки своїй популярності Бадоєва змогла стати колегою Ектора. Але через велику зайнятість також протрималася лише сезон.

Найкрасивіша суддя всіх сезонів МастерШеф
Найкрасивіша суддя всіх сезонів МастерШеф

Тетяна Литвинова

Знаменита кулінарка з дитинства розуміла, чим прагне займатися. Тому після закінчення школи Литвинова одразу вступила до університету харчових технологій в рідному місті Одеса. Тетяна почала рано працювати, завдяки чому швидко зібрала необхідні гроші для відкриття власного ресторану. Зокрема, цей досвід допоміг їй потрапити на телеканал СТБ кулінарним експертом, після чого вона зацікавила творців “МастерШеф”.

Найкрасивіша суддя всіх сезонів МастерШеф
Найкрасивіша суддя всіх сезонів МастерШеф

Литвинова судила сезони з 3 по 8, а також два дитячих і один підлітковий. Кулінарка могла й надалі продовжувати свою роботу, але вирішила зосередитися на власних проєктах. За Тетяною досі сумують багато глядачів, відзначаючи не лише її красу, але й неймовірний професіоналізм. Зараз Литвинова продовжує багато працювати. Нещодавно екссуддя “МастерШеф” відсвяткувала 49-річчя. Але сама Тетяна відчуває себе лише на 30.

Єлизавета Глінська

На посаді судді “МастерШеф” Литвинову замінила переможниця другого сезону Єлизавета Глінська. На жаль, кулінарку можна було побачити лише у першому сезоні професіоналів та 9 сезоні аматорів.

Найкрасивіша суддя всіх сезонів МастерШеф
Найкрасивіша суддя всіх сезонів МастерШеф

Попри чутки, Лізу ніхто не звільняв, а рішення піти з проєкту вона прийняла сама. Причина досить проста — високий рівень емпатії. Глінській було важко судити інших учасників, оскільки вона постійно згадувала свій досвід на шоу.

Ольга Мартиновська

Після Глінської на “МастерШеф” з’явилася переможниця третього сезону. Тільки у 2024 році Ольга встигла зрівнятися з Литвиновою за кількістю сезонів, в яких кулінарка була суддею проєкту. Але оскільки Мартиновська не планує відмовлятися від роботи в шоу, уже незабаром вона займатиме одноосібне перше місце.

Найкрасивіша суддя всіх сезонів МастерШеф
Найкрасивіша суддя всіх сезонів МастерШеф

Олю обожнюють всі: і колеги, і учасники. Її часто називають світлом в темному царстві, бо навіть аргументовану критику Мартиновська доносить м’яко та делікатно. Побачити Олю розлюченою дуже важко, тому учасник, який чує від судді жорсткі коментарі, точно знає, що допустився серйозних помилок.

Та навіть в цьому випадку Мартиновська залишається красунею із паризьким шармом, який став невіддільною її частиною після років життя у Франції. А її хімія з Володимиром Ярославським настільки подобається глядачам, що вони неодноразово підозрювали суддів у стосунках. Втім, жодна така здогадка не підтвердилася.

Схожі статті

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.

“Я буду його ніжністю”: колишня дружина Остапчука Горняк розповіла про свої почуття до іншого обранця

Краса та ніжність, романтичність та безмежне щастя. Саме такою все частіше шанувальники можуть побачити Христину Горняк в її дописах. Але тепер такі почуття в дівчині викликає не Остапчук.