Дочка красуня, а падчерка взагалі зірка: Ані Лорак показала, як виглядає доросла спадкоємиця її обранця

Відома співачка українського походження Ані Лорак не так давно знайшла своє кохання в Європі. Але у обранця зірки вже є сформована сім'я. Деталі в статті.

Про це стало відомо майже одразу, адже уважні шанувальники артистки почали звинувачувати її бойфренд Ісаака у брехні. Чоловіка підозрювали у тому, що він одружений, і тим не менш крутить роман з виконавицею. Кароліна при цьому взагалі нічого не розповідала аудиторії і ніяк не коментувала плітки, які розповзлися мережею.

У цих діток була причина: на особистій сторінці Ісаака в соціальній мережі Instagram були фотографії з молодою привабливою жінкою та дитиною, які він раптом видалив.

Ані Лорак показала, як виглядає її доросла падчерка

Ані Лорак та Ісаак Віджрак
Ані Лорак та Ісаак Віджраку

Пізніше чоловіку довелося пояснити публіці, що відбувається. Він спростував новину про те, що в нього є дружина і пояснив, що молода персона поруч з ним — це його старша дочка, а малюк являється молодшим сином.

Своєю спадкоємицею Ісаак надзвичайно пишається, адже вона виросла неймовірною красунею, і до того ж талановитою. Зокрема дівчина намагається побудувати кар’єру акторки.

Ані Лорак показала, як виглядає її доросла падчерка

Якось на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Ісаак зізнався, що сам мріяв бути актором, але у цьому питанні вирішила просунутися його дочка і здійснити його мрію.

Судячи з кадрів у його мікроблозі, Ані Лорак прекрасно ладнають з дівчиною, так само як і її єдина дочка Софія. Сім’я виглядає щасливою та самодостатньою, наче живе багато років разом.

Нагадуємо, що повідомлення про роман артистки з тренером свого часу наробив чимало шуму, і викликав критики зі сторони аудиторії, яка вважала, що у Ісаака є нехороші наміри по відношенню до неї. Чоловіка звинувачували у тому, що він може бути альфонсом та людиною низьких моральних якостей. Але усе це вже позаду.

У колишнього чоловіка артистки Мурата тим часом розігралася справжня драма в особистому житті, адже він встиг одружитися, розлучитися, зійтися з новою обраницею і також розійтися.

Схожі статті

Майбутня дружина Дантеса Кацуріна здивувала публіку своїм виглядом “в костюмі Єви” на новому фото: “Навіщо?”

Кожен пост Даші Кацуріної з власними фото збирає купу лайків та компліментів. Не може стриматися навіть її коханий Володимир Дантес, який щоразу щиро вражений тим, наскільки його дівчина прекрасна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.