“Далекий 1997 рік”: зірка “Орла і решки” Андрій Бєдняков показав, як виглядав задовго до своєї популярності

Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков зізнався, що вчив своїх молодших друзів корисним, але не зовсім "правильним" навичкам.

Відомий український телеведучий та шоумен Андрій Бєдняков родом з Маріуполя. Чоловік не забуває про свою малу батьківщину та продовжує ділитися спогадами зі свого дитинства. Він дуже сумує за домом та сподівається, що в майбутньому зможе відвідати знайомі райони, хоча більше ніколи не зайде у свою квартиру, адже вона зруйнована.

Андрій виріс на вулицях Маріуполя. Його оточення не було правильним та зразковим. Та й сам Бєдняков не відрізнявся золотим характером. За словами шоумена, його юність ховає певні гріхи. Хто зна, жартує він, чи говорить цілком серйозно.

Андрій Бєдняков показав, як виглядав до карʼєри телеведучого
Андрій Бєдняков розповів, як незнайомка захотіла прибрати його родимку

Знімок Андрія у віці 10 років з’явився в його Instagram-сторіс. На фото Андрій в оточенні молодших товаришів. Безспірно, майбутню зірку можна впізнати одразу. Поглянувши на світлину, не переплутаєте. Чоловік жартує, що вчив молодших друзів красти та збувати крадене, а також мав напружені стосунки з міліцією.

“Далекий 1997 рік. Проводжу курси серед молоді, як красти телефони на центральному ринку, викидати сімкарти та перебивати номери. Фото зроблене за 69 секунд до бійки з мєнтами”, – жартує Андрій.

Андрій Бєдняков показав, як виглядав до карʼєри телеведучого
Андрій Бєдняков показав, як виглядав до карʼєри телеведучого

Нагадаємо, повномасштабна війна забрала у телеведучого не тільки дім, а й найріднішу людину. Через постійні обстріли, екстремальні умови проживання та стрес, серце старенької мами Андрія не витримало. Сестра шоумена довгий час приховувала стан подій, аби не хвилювати Андрія, а коли мами не стало зродила майже неможливе – вивезла її з окупованого міста та поховала на підконтрольній Україні території. Андрій дуже сумує за ненькою та часто згадує її у своїх соціальних мережах.

Схожі статті

Майбутня дружина Дантеса Кацуріна здивувала публіку своїм виглядом “в костюмі Єви” на новому фото: “Навіщо?”

Кожен пост Даші Кацуріної з власними фото збирає купу лайків та компліментів. Не може стриматися навіть її коханий Володимир Дантес, який щоразу щиро вражений тим, наскільки його дівчина прекрасна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.