Ніжна та грайлива кицька: 37-річна Христина Горняк показала, яку неймовірну жінку втратив Володимир Остапчук

Христина Горняк — приклад того, як потрібно проходити крізь складні життєві обставини. Колишня дружина Остапчука довела, що може бути без нього не лише щасливішою, але й успішнішою.

Ексдружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, Христина Горняк, продовжує радувати своїх шанувальників позитивними новинами та свіжими образами. Останнім часом її життя наповнене яскравими подіями, про які вона активно ділиться на своїй сторінці, не забуваючи залишати місце для інтриги.

Христина, відома своїм шармом та чарівністю, нещодавно опублікувала серію фото та сторіс, які швидко привернули увагу її підписників. На одному з нових знімків Горняк позує в леопардовій сукні, демонструючи свою витонченість і жіночність.

“Meow!” – підписала фото Христина, додавши грайливого настрою

Ексдружина Володимира Остапчука світиться від щастя
Ексдружина Володимира Остапчука світиться від щастя

Підписники залишили під дописом тисячі лайків та безліч коментарів, в яких захоплюються красою, жіночністю та шармом дівчини. Але крім світлин Горняк поділилася з шанувальниками важливими новинами, які пояснюють такий чудовий настрій красуні.

Новий етап у житті Христини

Серію сторіс дівчина почала з того, що через заплановану зустріч їй довелося прокидатися дуже рано, а тому вона не виспалася. Також Горняк запропонувала підписникам здогадатися, з цим саме їй потрібно зустрітися.

Ексдружина Володимира Остапчука світиться від щастя
Ексдружина Володимира Остапчука світиться від щастя

Підписники запропонували багато варіантів. Але жоден з них не виявився близьким до істини, бо вона значно цікавіша. Завдяки своїй діяльності та успіхам Христина зацікавила телеканал 1+1, куди її запросили, як зіркову гостю.

Горняк відзначила, що припущення її аудиторії про адвоката виявилися помилковими. Але це поки що. Хоча дівчина погодилася, що було б непогано підняти тему спільного майна та важливості шлюбних договорів. Вочевидь, цим вона натякає на колишнього чоловіка Володимира Остапчука. Телеведучий зараз знаходиться у стосунках з Катериною Полтавською, але досі має невирішені питання з колишньою дружиною.

Ексдружина Володимира Остапчука світиться від щастя
Ексдружина Володимира Остапчука світиться від щастя

На 1+1 Христині запропонували виступити, як успішна та надихаюча людини. Таке запрошення стало можливим завдяки власному проєкту Горняк, який називається ORA. У ньому дівчина ділиться думками про важливість любові до себе та до життя, розповідає про власні життєві успіхи, невдачі та способи впоратися зі складними моментами.

Схожі статті

Майбутня дружина Дантеса Кацуріна здивувала публіку своїм виглядом “в костюмі Єви” на новому фото: “Навіщо?”

Кожен пост Даші Кацуріної з власними фото збирає купу лайків та компліментів. Не може стриматися навіть її коханий Володимир Дантес, який щоразу щиро вражений тим, наскільки його дівчина прекрасна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.