Олег Винник уже не той: Влад Яма не зміг стримати істеричний сміх, побачивши знаменитого повелителя вовчиць

Популярний український хореограф Влад Яма вразив мережу неочікуваною реакцією на свого колегу по цеху. Повелитель вовчиць вже давно не той, що був.

Влад Яма і Олег Винние — зірки, які 2 роки тому потрапили у вельми неприємну ситуацію через власну втечу, і понесли репутаційні втрати. Цікаво, що обидва також вирішила розповісти про своє справжнє місце знаходження в травні 2022-го. Влад зробив це особисто через інтерв’ю, а Олег через власного юриста.

Обидва, за офіційною версією, виїхали легально. І обидва це зробили ще до усіх подій. І реакція публіки на них так само погіршувалася синхронно. Різниця лише в тому, що Влад продовжує знаходитися на зв’язку зі своїми шанувальниками, заробляє через блог, розповідає про своє нове життя і не прощається зі своєю популярністю, як це зробив Винник.

Влад Яма неочікувано відреагував на появу Олега Винника

Влад Яма показав, як виглядає його дружина
Влад Яма неочікувано відреагував на появу Олега Винника 

Їхні колеги впевнені у тому, що обидвом не вдасться повернути минулі позиції в шоу-бізнесі. Але Олег говорив про те, що хоче все ж таки повернутися на сцену, зібрати команду та знову виконувати свої хіти. Чи вийде це в нього залишається загадкою, адже зараз він з продюсером бореться за права на своїх композиції.

З Владом все складніше, адже проектів, пов’язаних з хореографією на даний момент немає, а у ролі телеведучого він провалився ще в 2021-у. Так, нещодавно стало відомо, що Влад був вельми складним на цій позиції, і продюсери були вимушені багато з ним працювати, щоб чоловік міг розкритися та налагодити контакт з аудиторією.

Втім, блогерство у цьому питанні Владу пасує більше. Тим паче, що йому завжди є чим поділитися: якщо немає свіжих подій, він може звернутися до минулого. Наприклад, нещодавно він пригадав, як сміявся з косплею Наталії Могилевської, яка прокидалася Олегом Винником.

Влад Яма неочікувано відреагував на появу Олега Винника 

На тлі можна також побачити зрадницю Марув, яка на даний момент проживає в російській федерації. Вона також приміряла на себе образ повелителя мовчить. А Влад позаду дуже сильно сміється і не може стримувати себе.

Схожі статті

Майбутня дружина Дантеса Кацуріна здивувала публіку своїм виглядом “в костюмі Єви” на новому фото: “Навіщо?”

Кожен пост Даші Кацуріної з власними фото збирає купу лайків та компліментів. Не може стриматися навіть її коханий Володимир Дантес, який щоразу щиро вражений тим, наскільки його дівчина прекрасна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.