Вразила своєю жіночністю Лілію Ребрик: 46-річна Євгенія Власова показала, що для краси не існує віку

Євгенія Власова є прикладом жінки, яка самостійно побудувала успішну кар'єру та не побоялася відмовитися від шалених гонорарів заради мрії. Секретами щастя співачка ділиться з колегами та фанатами.

Євгенія Власова, відома українська співачка, не перестає дивувати своїх шанувальників. Навіть у 46 років вона продовжує захоплювати своєю молодістю та жіночністю. Керуючись власним досвідом, Власова бере участь у різноманітних проєктах, що допомагають жінкам знаходити внутрішню силу і ресурси для створення щасливого життя.

Популярна співачка сьогодні не виступає на сцені, а зосередилася на інших напрямках. Євгенія зізнається, що зараз вона заробляє менше, ніж під час естрадної діяльності, але отримує від своєї праці більше задоволення та відчуває себе щасливою. А результатом цього є не лише духовний баланс, а також зовнішня краса та молодість тіла.

Євгенія разом з командою талановитих жінок організувала зустріч-практикум під назвою “Жінка, яка звучить”. Проєкт, організований у співпраці з Connecting Women та Viva!, розповідає про відкриття своїх внутрішніх ресурсів за допомогою голосу. Саме завдяки такому підходу Власова вивільняє власний потенціал та досягає гармонії в житті.

46-річна Євгенія Власова здивувала шанувальників своєю молодістю
46-річна Євгенія Власова здивувала шанувальників своєю молодістю

Духовні практики, натхненні власним досвідом

Євгенія Власова відома своєю відкритістю та щирістю. Вона завжди підтримує своїх шанувальників і надихає їх на нові звершення. Співачка активно веде свій блок, в якому ділиться не тільки професійними досягненнями, але й особистими моментами.

Новина, присвячена проєкту “Жінка, яка звучить”, зібрала чимало схвальних коментарів. Позитивно про практикум Євгенії відгукнулися й зірки, серед яких українська телеведуча Лілія Ребрик та колега Власової по сцені Міка Ньютон, яка нині проживає у США.

46-річна Євгенія Власова здивувала шанувальників своєю молодістю
46-річна Євгенія Власова здивувала шанувальників своєю молодістю

Євгенія Власова — яскравий приклад жінки, яка не боїться бути собою і надихає інших на рішучі кроки. Артистка доводить, що краса та молодість не мають вікових обмежень, але головне — це внутрішня гармонія, любов до себе та до того, чим людина займається.

Схожі статті

Майбутня дружина Дантеса Кацуріна здивувала публіку своїм виглядом “в костюмі Єви” на новому фото: “Навіщо?”

Кожен пост Даші Кацуріної з власними фото збирає купу лайків та компліментів. Не може стриматися навіть її коханий Володимир Дантес, який щоразу щиро вражений тим, наскільки його дівчина прекрасна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.