Міка Ньютон показалася у весільній сукні з величезними стразами і з довжелезною фатою: знову наречена

Знаменита українська співачка Міка Ньютон стала нареченою та показала весільну сукню. Зірці вдалося перевершити абсолютно усіх в даному образі.

Знаменита українська виконавиця Міка Ньютон більше 10 років тому емігрувала до Сполучених Штатів Америки та осіла там. Здавалося, навіщо популярний артистці робити такий вибір і починати життя з нуля в малознайомі країні. Однак, Ньютон про це не пошкодувала.

Артистка намагалася будувати музичну кар’єру і в Каліфорнії, однак, на цьому поприщі успіху не мала. Натомість, вона все одно знайшла, де реалізувати свій творчий потенціал і стала зніматися у рекламі. Зараз вона являється акторкою комерційних маркетингових кампаній.

Міка Ньютон показалася у весільній сукні з величезними стразами і з довжелезною фатою

Але що дійсно не дивно, так це те, що вона знайшла кохання у штатах. Декілька років тому вона вийшла заміж за свого чоловіка Кріса. На даний момент пара разом, щаслива, надзвичайно гарно та гармонійно. Міка ніколи не розповідає на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про будь-які проблеми в сім’ї, як це часто роблять блогери.

Власне, вона може поділитися якоюсь загальною інформацією на рахунок обранця, яка не може допомогти скласти про нього суб’єктивне враження. І на відміну від багатьох своїх колег по цеху навіть не ностальгує за тими уроками, які провела чи то в Україні, чи то в обіймах Кріса.

Тобто, дочекатися від неї архівних фотографій не так вже й просто. Але і це буває.

Міка Ньютон показалася у весільній сукні з величезними стразами і з довжелезною фатою

Наприклад, нещодавно зірка взяла участь у невеличкому тренді і показала себе у ролі нареченої. Виявляється, у артистки була розкішна сукня інкрустована стразами, і так само фата виражала своїм розмахом.

На голові у зірки красувалася діадема, а в руках були білі піони. На тлі можна помітити розкішне приміщення, в якому відбувалося таїнство укладення шлюбу. При цьому макіяж наречені зробили доволі яскравою, що надає їй такого собі готичного відтінку, хоча здавалося б наречена уся в білому.

Схожі статті

Майбутня дружина Дантеса Кацуріна здивувала публіку своїм виглядом “в костюмі Єви” на новому фото: “Навіщо?”

Кожен пост Даші Кацуріної з власними фото збирає купу лайків та компліментів. Не може стриматися навіть її коханий Володимир Дантес, який щоразу щиро вражений тим, наскільки його дівчина прекрасна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.