Міка Ньютон показалася у весільній сукні з величезними стразами і з довжелезною фатою: знову наречена

Знаменита українська співачка Міка Ньютон стала нареченою та показала весільну сукню. Зірці вдалося перевершити абсолютно усіх в даному образі.

Знаменита українська виконавиця Міка Ньютон більше 10 років тому емігрувала до Сполучених Штатів Америки та осіла там. Здавалося, навіщо популярний артистці робити такий вибір і починати життя з нуля в малознайомі країні. Однак, Ньютон про це не пошкодувала.

Артистка намагалася будувати музичну кар’єру і в Каліфорнії, однак, на цьому поприщі успіху не мала. Натомість, вона все одно знайшла, де реалізувати свій творчий потенціал і стала зніматися у рекламі. Зараз вона являється акторкою комерційних маркетингових кампаній.

Міка Ньютон показалася у весільній сукні з величезними стразами і з довжелезною фатою

Але що дійсно не дивно, так це те, що вона знайшла кохання у штатах. Декілька років тому вона вийшла заміж за свого чоловіка Кріса. На даний момент пара разом, щаслива, надзвичайно гарно та гармонійно. Міка ніколи не розповідає на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про будь-які проблеми в сім’ї, як це часто роблять блогери.

Власне, вона може поділитися якоюсь загальною інформацією на рахунок обранця, яка не може допомогти скласти про нього суб’єктивне враження. І на відміну від багатьох своїх колег по цеху навіть не ностальгує за тими уроками, які провела чи то в Україні, чи то в обіймах Кріса.

Тобто, дочекатися від неї архівних фотографій не так вже й просто. Але і це буває.

Міка Ньютон показалася у весільній сукні з величезними стразами і з довжелезною фатою

Наприклад, нещодавно зірка взяла участь у невеличкому тренді і показала себе у ролі нареченої. Виявляється, у артистки була розкішна сукня інкрустована стразами, і так само фата виражала своїм розмахом.

На голові у зірки красувалася діадема, а в руках були білі піони. На тлі можна помітити розкішне приміщення, в якому відбувалося таїнство укладення шлюбу. При цьому макіяж наречені зробили доволі яскравою, що надає їй такого собі готичного відтінку, хоча здавалося б наречена уся в білому.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.