Христина Горняк незадоволена ступенем просмаження: учасник “МастерШеф-13” ледь не спалив Остапчука

Прямі ефіри цікаві тим, що в них можуть статися незаплановані ситуації. І учасник "МастерШеф-13" Артем Горбенко вирішив зробити яскравішим ранкове шоу Володимира Остапчука. А може й самого ведучого?

Володимир Остапчук — це ім’я, яке асоціюється з сміхом, яскравими емоціями та непередбачуваними моментами. Ведучий, який завжди знає, як розворушити публіку, завдяки чому він уже давно став улюбленцем телеглядачів.

Остапчук — це справжній майстер своєї справи. Його харизма, почуття гумору та бездоганне вміння імпровізувати роблять кожне шоу неповторним. Він знаходить підхід до будь-якої аудиторії і справляться з найбільш нестандартними ситуаціями.

Саме таку ведучому забезпечив учасник 13 сезону “МастерШеф” Артем Горбенко. У випуску ранкового шоу “Прокидайся!” на телеканалі “Ми-Україна+” кулінар вирішив приготувати фалафель до міжнародного дня цієї страви, яка відзначається 12 червня.

Приготування почалося за планом. Але через брак часу фритюр не нагрівся до потрібної температури. Тому частина олії із сотейника опинилася на конфорках, де через нагрів майже одразу почала палати. А серветка, якою Артем спочатку хотів виправити ситуацію, тільки посилила реакцію.

Підтримка від колег та підписників

Разом зі своєю аудиторією Артем посміявся над ситуацією. Користувачі навіть не вважають її провалом, а навпаки називають цей випуск шоу найкращим. Учасниця 12 сезону Ірина Давиденко також згадала про свій перший ефір, під час якого вона пошкодила палець та зламала блендер.

Валерія Матрохіна, переможниця 12 сезону, провела свій ефір без казусів. Але у коментарях під відео Артема вона поділилася сном, в якому вона знову на шоу “Прокидайся!”, на яке раптово завітали судді “МастерШеф”, які були невдоволені, після чого в ефірі почалася різна дивина. А коли Валерія прокинулась, то одразу побачила пост Горбенка з його цікавою історією.

“Лєра, то ти ворожка?”, — пожартував Артем у відповідь на коментар подруги

Володимир Остапчук втрапив у конфуз в ефірі
Володимир Остапчук втрапив у конфуз в ефірі

Схожі статті

Майбутня дружина Дантеса Кацуріна здивувала публіку своїм виглядом “в костюмі Єви” на новому фото: “Навіщо?”

Кожен пост Даші Кацуріної з власними фото збирає купу лайків та компліментів. Не може стриматися навіть її коханий Володимир Дантес, який щоразу щиро вражений тим, наскільки його дівчина прекрасна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.