Чим хворіє Олег Винник? Зірка приховує свій діагноз уже два роки, але випадково видав правду про свій стан

Легендарний повелитель вовчиць пішов зі сцени кілька років тому. Співак і нікого не попереджав про те, що з ним відбувається. Однак Олег Винник розповів про недугу.

Так, у травні 2022-го на зв’язок вийшла юрист артиста, яка вперше розповіла про те, що відбувається з її клієнтом. За словами адвоката Олег Винние на той момент проходив лікування, і відбувалося воно в Німеччині.

Мовляв саме тому він не міг повернутися до Батьківщини. Але діагноз артиста вона називати відмовилася. Окрім того представниця Олега нагадала про те, що порушення здоров’я у нього відбувалося ще в 2021-у, коли він був вимушений скасувати декілька концертів через своє горло. У зверненнях Олег повідомляв, що він фізично не може виступати, а тому переносить свої виступи на півроку.

Звичайно, ці концерти так і не відбулися, адже потім почалися події, які повністю змінили його життя і життя співвітчизників зірки.

Олег Винник розповів про хворобу, через яку не повертається на сцену

Вся правда про зникнення Олега Винника
 Олег Винник розповів про хворобу, через яку не повертається на сцену

Вже згодом стало відомо, що Олег розриває контракт зі своїм продюсером і поки що не можу виконувати власні композиції. У зв’язку з цим Винник нарешті дав велике інтерв’ю, в якому розповів, що все ж таки збирається повернути собі музичну кар’єру.

Наявністю в нього хвороби він підтвердив, але так і не розповів, конкретно, що це, повторюючи за Ніною Матвієнко. За його словами, недуга розвивалася через його недбалість до власного організму. Олег вразив зізнанням про те, що дуже зухвало ставився до власних можливостей та організму, а тому за це серйозно поплатився.

Мовляв, і лікуватися він почав здебільшого заради своєї коханої дружини, яка взялася боротися за його життя. Дійсно, Таїсія переїхала до Німеччини разом зі своїм обранцем, не дивлячись на те, що в неї на старті була сольна кар’єра.

Шанувальники ділилися найрізноманітнішими здогадками на рахунок того, що сталося з зіркою, але досі невідомо, наскільки все серйозно, і які саме проблеми у виконавця, що він не хоче їх озвучувати.

Схожі статті

Як виглядає могила Кузьми Скрябіна: пам’ятник з сірого граніту і справжнє ім’я та прізвище у написі (ФОТО)

Кузьма Скрябін — справжня легенда. Вже 9 років артист не радує нас своїм співом та новими хітами. Але пам'ять про нього жива й досі, тому близькі Скрябіна намагаються належним чином її шанувати.