Ані Лорак розповіла про свої справжні почуття, і не до обранця Ісаака Віджраку: “Більше немає ілюзій”

Знаменита співачка українського походження Ані Лорак зробила публічне звернення не до свого обранця Ісаака Віджраку та зробила зізнання в почуттях.

Більше 15 років в мережі пліткують про те, що Ані Лорак та Сергій Лазарєв мали роман. Досі невідомо, чи відповідають істинні ці чутки, адже ні для кого не секрет, що співак має нетрадиційну орієнтацію, і навіть цього не приховує.

Тим не менш, зв’язок Кароліни з Сергієм настільки міцний, що може збентежити будь-кого. І наявність чоловіків у співачки ніколи цей зв’язок не послаблювало. Наприклад, зараз вона знаходиться у романі з іспанським тренером Ісааком. Але це не заважає музикантам і надалі дружити та підтримувати одне одного публічно. Взаємний піар для цих двох — звична справа, як обов’язок хороших друзів.

Ані Лорак публічно розповіла про свої почуття до близького їй чоловіка

Ані Лорак у темних окулярах засвітилася на світлій тусовці у Москві
 Ані Лорак публічно розповіла про свої почуття до близького їй чоловіка

Саме тому нещодавно на особистій сторінці Кароліну соціальні мережі Instagram з’явилася нова публікація, в якій вона звертається до Сергія, вітаючи його з презентацією, а також підкреслюючи своє ніжне ставлення до товариша..

У кадрі чоловік постав з татуюваннями та закритими очима. На себе він одягнув лише жилет. Цікаво, що Сергій Лазарєв спочатку підтримав Україну, так само як і Максим Галкін, але пізніше видалив публікацію зі свого блога і більше не переривав мовчання.

Неодноразово з’являлася інформація, що насправді Лазарєв не змінював своєї думки, але злякався і надалі не наважився говорити вголос.

 Ані Лорак публічно розповіла про свої почуття до близького їй чоловіка

Чого не можна сказати про Ані Лорак, яка спочатку не наважувалася заговорити, а через півроку після свого зникнення з’явилася як ні в чому не бувало, і почала провокувати публіку своїми висловлюваннями.

При цьому репутація Ані Лорак постраждала як в Україні, так і в російській федерації через її походження. Компанія співачки збанкрутувала, а у коментарях під її публікаціями багато критичних висловлювань як від співвітчизників, так і від росіян.

Схожі статті

Майбутня дружина Дантеса Кацуріна здивувала публіку своїм виглядом “в костюмі Єви” на новому фото: “Навіщо?”

Кожен пост Даші Кацуріної з власними фото збирає купу лайків та компліментів. Не може стриматися навіть її коханий Володимир Дантес, який щоразу щиро вражений тим, наскільки його дівчина прекрасна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.