50-річний Вірастюк вперше показав нову обраницю, з якою зрадив колишній: “Коли дружина поїхала за кордон”

Під час спортивних змагань учаснику дається 3 спроби для кожної вправи. Такий же підхід Василь Вірастюк обрав і для особистого життя. Але що змусило силача поставити крапку в 15-річному шлюбі?

Василь Вірастюк, відомий український стронгмен та політик, останнім часом привернув до себе увагу не лише спортивними досягненнями, але й бурхливими подіями в особистому житті. Не так давно він повідомив про розлучення зі своєю другою дружиною Інною після 15 років шлюбу. Це рішення Василь прийняв самостійно, пояснюючи його тим, що у пари були занадто великі розбіжності у важливих питаннях.

Василь Вірастюк зі своїми синами та колишньою дружиною Інною
Василь Вірастюк зі своїми синами та колишньою дружиною Інною

За словами Вірастюка, в першу чергу незгоди з дружиною виникали через різні погляди на виховання спільних синів — 16-річного Олега та 8-річного Олександра. Василь завжди наполягав на необхідності спілкування та з’ясування обставин конфліктів, тоді як Інна діяла безкомпромісно та не бажала вислуховувати аргументи іншої сторони. У результаті Вірастюку часто доводилося виступати миротворцем між матір’ю та дітьми.

“Витягнула шаблю і рубає. Не розбираючись”, — Вірастюк про підхід колишньої дружини до виховання дітей

Василь Вірастюк показав фото з новою коханою. Джерело: YouTube-канал Слава Дьомін
Василь Вірастюк показав фото з новою коханою. Джерело: YouTube-канал Слава Дьомін

Та вирішальним моментом, який призвів до розколу, стронгмен вважає від’їзд дружини з дітьми за кордон попри його заперечення. Інна наполягла на переїзді до Праги за порадою своєї матері, хоча Василь переконував, що сім’я може спокійно жити на заході України, а він регулярно відвідуватиме родину в перерві між робочими та волонтерськими поїздками. Проте дружина вчинила по-своєму, через що Вірастюк затаїв на неї образу.

Попри ініціювання розлучення восени 2022-го, через бюрократичні процедури та повітряні тривоги офіційно шлюб було розірвано лише 11 червня 2024 року рішенням Печерського суду Києва. Увесь цей час Василь знаходився в стосунках з новою обраницею, з якою у стронгмена вже є спільна дитина — син Володимир. Вперше про це Вірастюк розповів під час інтерв’ю Славі Дьоміну, але після офіційного завершення процесу розлучення також поділився зі своїми підписниками.

50-річний Василь Вірастюк показав фото з новою коханою
50-річний Василь Вірастюк показав фото з новою коханою

Стосунки з коханою у Василя почалися в той момент, коли його дружина поїхала за кордон. Спортсмен погоджується, що з його боку це є зрадою. Але він також вважає зрадою вчинок дружини, яка не послухала його прохання не їхати за кордон.

З нинішньою дівчиною Вірастюк познайомився ще у 2019 році. Тривалий період у них було нерегулярне спілкування, яке активізувалося у 2021 році. Але щире захоплення одне одним прийшло до них лише після 24 лютого. Зараз пара неймовірно закохана одне в одного. Василь бачить, що багато людей в суспільстві засуджує його вчинок, але не вважає, що він зробив щось погане та не вважає за потрібне виправдовуватися.

Схожі статті

Як виглядає могила Кузьми Скрябіна: пам’ятник з сірого граніту і справжнє ім’я та прізвище у написі (ФОТО)

Кузьма Скрябін — справжня легенда. Вже 9 років артист не радує нас своїм співом та новими хітами. Але пам'ять про нього жива й досі, тому близькі Скрябіна намагаються належним чином її шанувати.