Після новини про коханку Потап розповів, де він, а де його дружина Настя Каменських: “Залишилися друзями”

Популярний український музикант Потап вперше за довгий час розповів публіці про своє справжнє місце знаходження і здивував вибором. І все це після новини про коханку.

Відомий український продюсер та музикант Потап та його дружина Настя Каменських останні 2 роки інтригують публіку своїми стосунками. Аудиторія все ніяк не може зрозуміти, що між ними відбувається насправді.

Неодноразово в мережі з’являлися плітки про їхнє розлучення. Ба більше, нещодавно Богдан Беспалов розповів, що нібито пара не живе разом через зраду продюсера. Мовляв, Потап зустрічається з кращою подругою Насті Каменських, а вона про все знає, але не наважується про це говорити.

Потап розповів, де він знаходиться після новини про його зраду

Потап публічно звернувся до своєї матері та привітав її
Потап розповів, де він знаходиться після новини про його зраду

Насправді останнім часом не розлучені Настя то Анна дійсно не світяться разом. Так само доволі дивно виглядає сварка Потапа та Олексія Завгороднього, які співпрацювали більше 15 років. Зіркова пара не поспішає розповідати деталі особистого життя і воно зрозуміло: в піарі вони потреби не мають, а зайвий скандал може лише нашкодити.

Так, нещодавно Олексій оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжу публікацію, в якій показався на стадіоні.

“Друзі залишаються друзями. Rammstein – просто вогонь”, – написав Потап.

Шоумен знявся на стадіоні, де відбувався концерт. Він показав, як іде до трибун. Потап знявся зі спини. Він позував у капелюсі, худі з капюшоном і джинсах із заниженим кроковим швом.

Потап не вказав локації. Імовірно, він відвідав концерт Rammstein у Барселоні (Іспанія) 11 червня.

Судячи з усього, і Потап, і Настя Каменських зараз знаходиться в Іспанії, хоча спільного контенту майже не публікують. Імовірно, це пов’язано з серйозною завантаженістю співачки, яка встигає відвідувати і різноманітні шоу, і записувати нові хіти, і їздити при цьому на гастролі в Україну.

На концерт він також сходив без Насті Каменських, що вже доволі звично для фанатів.

Схожі статті

Цей красень залишиться у її серці назавжди: Ксенія Мішина показала того, кого любить вже багато років

Ксенія Мішина — одна з найбільш красивих та життєрадісних українських зірок, за чиїм особистим життям слідкують мільйони. Тому вона показала з собою такого ж красивого та життєрадісного супутника!