Знайшла справжню свободу: 47-річна Камалія показала, хто дарує їй задоволення після розлучення з Захуром

Камалія — одна з найбільш красивих та чуйних артисток українського шоу-бізнесу. Але через складні життєві обставини співачка довго не могла на повну відкрити своє серце для любові.

Розлучення з мільярдером Мохаммадом Захуром стало новою главою в житті співачки Камалії. Відома своєю чарівністю та незгасним оптимізмом, вона показала, як можна знайти справжнє щастя і свободу навіть після важких випробувань. Пристрасть зірки до коней стала ключовим елементом її сьогодення, наповненого радістю та натхненням.

Джерело натхнення та любові

Коні для Камалії — це не просто хобі, а спосіб відновлення душевної гармонії. Вона завжди захоплювалася цими благородними тваринами. Вперше у сідло співачка сіла у 18 років та одразу закохалася в цих граціозних тварин. З того моменту у Камалії було багато жеребців, а її захоплення обійшлося їй не в одну сотню тисяч доларів. Але зірка не жаліла заради хобі ніяких грошей, бо воно приносило їй радість і навіть нагороди на змаганнях.

Співачка Камалія розповіла про свою любов до коней
Співачка Камалія розповіла про свою любов до коней

На жаль, не все у житті найбагатшої співачки України було безхмарно. Нагадаємо, що у 2022 році через загарбників Камалія втратила свого улюбленого коня Тото-Сеньйора. Через це довгий час співачці поруч з цими чудовими тваринами було складно відчути емоції, подібні тим, які вона відчувала до 24 лютого. Та все ж зірка відкрила своє серце для любові, яку неможливо не відчувати до таких розкішних тварин.

Мати та доньки: єдність через спільні захоплення

Камалія активно залучає своїх доньок, Арабеллу та Мірабеллу, до свого захоплення кіньми. Разом вони проводять багато часу, насолоджуючись верховою їздою та доглядом за цими прекрасними тваринами. Це не тільки зміцнює стосунки в сім’ї, але й дає можливість дівчатам розвивати в собі любов до спорту та природи.

Співачка Камалія розповіла про свою любов до коней
Співачка Камалія розповіла про свою любов до коней

Верхова їзда стала для Камалії не лише способом відірватися від буденних турбот, але й способом знайти внутрішню свободу. Кожен виїзд на конях дарує їй незабутні емоції та заряд енергії, необхідний для творчої діяльності та особистого розвитку.

Схожі статті

Цей красень залишиться у її серці назавжди: Ксенія Мішина показала того, кого любить вже багато років

Ксенія Мішина — одна з найбільш красивих та життєрадісних українських зірок, за чиїм особистим життям слідкують мільйони. Тому вона показала з собою такого ж красивого та життєрадісного супутника!

Соломія Вітвіцька показала, чим ласує у відпустці з коханим: їжа, яку може дозволити собі кожен українець

Зірки на телеекранах можуть здаватися людьми, які звикли до більш розкішного життя, ніж звичайні українці. Тому Соломія Вітвіцька вирішила продемонструвати, чим снідає зі своїм коханим.