Віталій Кличко показав свого сина, який перегнав батька навіть у зрості: юний, а став успішним спортсменом

Віталій Кличко показав, як виглядає його син-спортсмен. Спадкоємець зірки не тільки досяг його зросту, але і навіть перегнав. Зірковий батько виглядає поруч з ним зовсім невеликим.

У шлюбі з колишньою дружиною Наталією Віталій Кличко став батьком не раз. Хоча дружина зірки не відрізняються видатним зростом, дітям передалися гене батька. Зокрема вони дозволили його сину Максиму стати успішним баскетболістом.

Незабаром хлопець буде захищати честь України на чемпіонаті у складі збірної. У зв’язку з цим в мережі з’явилися нові фотографії, на яких можна побачити зіркових батька Віталія, його брата Володимира, а також двох синів мира, один з яких і є Максим.

Віталій Кличко показав, як виглядає його син-спортсмен

Як виглядає дружина Віталія Кличка
Віталій Кличко показав, як виглядає його син-спортсмен

Кличко-молодший має зріст 218 см та грає на позиції центрового. Минулого року він виступав за океаном у складі команди Taft School. А наступного сезону Максим захищатиме кольори команди Amherst College, про що він повідомив у своєму Instagram.

Віталій Кличко показав, як виглядає його син-спортсмен

Усі четверо одягнені вельми просто, а фотографія була зроблена ще в новорічні свята, про що свідчить ялинка на тлі. Брати Клички завжди відрізнялися надзвичайною масивністю. Однак, поряд з Максимом вони вже не здаються такими великими.

Нагадуємо, що на відміну від свого брата Володимир став батьком лише раз. Він виховує дочку від стосунків з американською акторкою. Пара так і не розписалася, але тим не менш розставання все одно було важким. Зокрема, пізніше дівчина звинуватила спортсмена у тому, що він скористався її вразливим та неадекватним станом і змусив підписати папери з відмовою від опіки над донькою.

Декілька років дівчинка жила в Україні та виховувалася бабусею. Але після 24 лютого Володимир Кличко евакуював рідних закордон. Де саме знаходиться його спадкоємиця зараз донині невідомо. Однак, акторка розповідала, що саме в цей період часу їй вдалося поспілкуватися зі спадкоємицею особисто.

Схожі статті

Як виглядає могила Кузьми Скрябіна: пам’ятник з сірого граніту і справжнє ім’я та прізвище у написі (ФОТО)

Кузьма Скрябін — справжня легенда. Вже 9 років артист не радує нас своїм співом та новими хітами. Але пам'ять про нього жива й досі, тому близькі Скрябіна намагаються належним чином її шанувати.