Ані Лорак виправдалася за свою поведінку та вразила зухвалим зізнанням: “Вони говорять про самих себе”

Ані Лорак довго мовчала, після чого викликала бурхливу реакцію в мережі своїми висловлюваннями. Однак, співачка лише нещодавно прокоментувала власну поведінку.

Здавалося, що це неможливо, але 2 роки тому Ані Лорак дійсно з’явився шанс повернутися на батьківщину, так само як і в її колег — Світлани Лободи, Макса Барських та інших виконавців.

Велика кількість зірок, що будувала своє життя останні роки в Москві прийняла рішення не на користь російської столиці, і хоча зі скандалом, але все ж таки змогла повернутися в український шоу-бізнес. Чого точно не можна сказати про Кароліну, яка замість того, аби також заговорити про свою позицію та підтримати Україну просто зникла.

Ані Лорак розповіла, що думає про критику своєї поведінки

Зрадниця Лорак продалася росії та стала новим журі вокального шоу
 Ані Лорак розповіла, що думає про критику своєї поведінки

На зв’язок вона вийшла лише через півроку. Тоді стало відомо, що Ані Лорак проживала в Іспанії і навіть закрутила роман зі своїм тренером Ісааком. Дочка її тривалий час проводила з батьком Муратом та його дружиною Лілією.

Кароліна після повернення спочатку вельми невпевнено говорила про те, що думає, але з кожним кроком, все більше і більше схилялася до того, що обирає Москву. Врешті-решт, її велике інтерв’ю щоб зруйнувало її репутацію та її залишки.

Неодноразово в мережі з’являлася інформація нібито про те, що Кароліна все прекрасно розуміє і навіть має рівно протилежні думки, але не може проговорити їх вголос. Однак, з часом почали з’являтися інші думки на цей рахунок: зокрема колеги по цеху зізнавалися, що Кароліна ніколи не відрізнялася інтелектуальністю.

А от сама співачка нещодавно вирішила підкріпити свою позицію на рахунок критичних висловлювань щодо неї через цитату Ошо, заявивши, що люди бачать її через власну призму і говорять не про неї, а про себе.

 Ані Лорак розповіла, що думає про критику своєї поведінки

Цікаво було-б побачити реакцію публіки, якби даний вислів Ані Лорак помістила в публікацію з можливістю коментувати, а не в розділ stories.

Схожі статті

Її серце б’ється все швидше й швидше: Дорофєєва показала щасливе відео та вразила довгоочікуваною новиною

Шанувальники уважно слідкують за життям Надя Дорофєєвої та всіма її дописами. Тому вони залюбки розділили надзвичайно радісну для співачки новину, якою вона поділилася у своїх соціальних мережах.