Арсен Мірзоян покинув дружину заради іншої та показав кадри з розкішного весілля: “Люблю тебе, моя королево”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян проміняв свою дружину на іншу та незабаром таємно одружився. Зірка поділився ексклюзивними кадрами з торжества.

Хімія між Арсеном Мірзояном і Тонею Матвієнко була помітна одразу і глядачам, і навіть суддям. Зірки не могли приховати тієї напруги, що виникла між ними. І хоча виконавець був на той момент одружений і виховував у цьому шлюбі аж двох дітей, свої почуття він контролювати не міг.

Згодом Арсен Мірзоян розповість, що тим не менш головою розумів: пристрасті можуть пройти, а родину він втратить назавжди. Тому з прийняттям рішення він зовсім не поспішав. Чоловік дав собі час, але він зіграв не на користь благовірній артиста.

Арсен Мірзоян показав ексклюзивні кадри зі свого весілля

Як зараз заробляє Арсен Мірзоян
Арсен Мірзоян показав ексклюзивні кадри зі свого весілля

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко рушили у гастрольний тур, який тривав аж рік. За цей час між ними виникла серйозна близькість, яка переросла у серйозні стосунки. Стало зрозуміло, що шлюб тривати не може. Матір Тоні Ніна Митрофанівна усіляко намагалися завадити молодим людям зустрічатися, адже вважала подібне недостойним. Зірка розуміла, що її дочка розіб’є сім’ю. Та коли все відбулося, не змогла пручатися, а тому відкрила свої двері для зятя.

Пара побралася 15 червня. На честь річниці весілля з коханою дружиною Арсен Мірзоян оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр з торжества, а також зізнався у коханні благовірний, з якою прожив вже 7 щасливих років.

До речі, майже одразу у них з’явилася спільна донечка, яка отримала ім’я Ніна. Окрім того дочка Матвієнко від попередніх стосунків Уляна одразу ж повернулася додому, коли з’явився вітчим. За її словами, енергетика в будинку значно змінилася, і вона захотіла додому.

Пара неодноразово розповідала про кризи, з якими зіштовхувалися у стосунках, але закоханим завжди вдається усе подолати, адже любов перемагає, якщо вона справжня. Зараз Арсен здебільшого гостює у захисників, а Тоня Матвієнко гастролює з концертами.

Схожі статті