Син Софії Ротару показав молодого красеня, який підкорив серце співачки та зробив їй пропозицію вийти заміж

Син Софії Ротару Руслан Євдокименко показав молодого чоловіка артистки, який зачарував її своєю харизмою, а пізніше зробив пропозицію руки і серця.

Як відомо, усе своє життя Софія Михайлівна Ротару провела в обіймах її офіційного чоловіка Анатолія Євдокименка. З ним вона пройшла чималий шлях від регіональної слави до встановлення абсолютною легендою естради.

Наприкінці дев’яностих пара вже мала чималі статки, велику компанію, нерухомість. Але ні за які гроші не можна було купити здоров’я, яке Анатолій Євдокименко розтратив під час важкої роботи, безсонних ночей та переживання стресу.

Після першого інсульту родина вже була готова до того, що впродовж декількох років ця історія повториться, і вони можливо назавжди втратять голову сімейства.

Син Софії Ротару показав, як виглядав його батько в молодості

Коли Анатолій Євдокименко пішов з життя Софія Михайлівна надовго пішла з естради, і подейкували, що вона навіть може не повернутися. Її син Руслан зробив все можливе, щоб зірка артистки засяяла яскравіше.

І дійсно, Ротару повернулася з оновленим репертуаром та стилем. Подейкували, що настільки вродливою вона ще ніколи не була. Але в серці її були біль та самотність: коханого чоловіка поруч не було. І якщо спочатку фанати пропускали, що вона впустити в своє серце іншого, то пізніше стало зрозуміло — цього не станеться.

Щороку вона публікує фотографії свого покійного чоловіка двічі: на його день народження та річницю смерті. А син Руслан тричі: він також згадує про тата на публіку у День батька. 16 червня він також опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі архівне фото, на якому показав ще молодого батька, коли він був у розквіті сил та мав повно енергії.

 Син Софії Ротару показав, як виглядав його батько в молодості

Саме таким його здебільшого пам’ятають і фанати, і сім’я. І саме таким він підкорив молоду Софію Михайлівну, яку побачив спочатку у газеті, і лише потім вживу.

Навколо артистки ходило ще багато пліток щодо її інтрижок, але здебільшого чутки були абсурдними та неправдивими, що шанувальники співачки прекрасно розуміли.

Схожі статті

Як виглядає могила Кузьми Скрябіна: пам’ятник з сірого граніту і справжнє ім’я та прізвище у написі (ФОТО)

Кузьма Скрябін — справжня легенда. Вже 9 років артист не радує нас своїм співом та новими хітами. Але пам'ять про нього жива й досі, тому близькі Скрябіна намагаються належним чином її шанувати.