Камалія показала, як виглядає єдиний син Захура та спадкоємець його бізнесу: з довгим волоссям і бородою

Найбагатша співачка України Камалія вперше за 15 років показала, як виглядає єдиний син її колишнього чоловіка Мохаммада Захур. Чоловік вже давно перетнув позначку 30.

Коли співачка тільки-но вийшла за мільярдера, публіка не знала усіх деталей їхніх стосунків. Лише нещодавно стало відомо, що одружилася пара по шаріату. А тому розходилася таким самим чином. Нерухомість вони між собою не ділили. Співачка продовжує проживати у палаці і не знає жодної нужди.

Разом з нею завжди її матір Інна Петрівна, яка з самого дитинства була опорою, і яка займалася кар’єрою співачки. Чи може собі дозволити співачка життя з таким розмахом як раніше невідомо. Артистка неодноразово натякала на те, що у її колишнього чоловіка чималі фінансові проблеми після втрати бізнесу в Україні.

Втім, його дорослі діти від першого шлюбу з росіянкою вже влаштувалися у житті. Зокрема старша дочка Тетяна проживає в Лондоні і займається сферою краси. У її салоні надаються як косметологічні процедури, так і послуги інших направленостей. Щодо Армана було відомо, ніби він працює разом з батьком.

Камалія показала, як виглядає її пасинок Арман Захур

Богдан Беспалов назвав причину розлучення Камалії і Захура
Камалія показала, як виглядає її пасинок Арман Захур

Хоча хлопець з самого початку дуже тепло поставився до своєї мачухи і знайшов з нею мову, він зайвий раз не світився ні в пресі, ні на телебаченні. Той факт, що він жив у палаці разом зі своїм батьком вийшов назовні лише після їхньої евакуації до Великобританії.

Але як з’ясувалося, на світські заходи сім’я часто приходила у повному складі, і Арман просто якимось чином уникав можливості стати героєм сюжетів.

Востаннє його фотографії можна було побачити ще у архівному журналі про розкішне життя зірок. Там артистка разом зі своїм чоловіком та пасинком фотографувалися на яхті. На той момент єдиний спадкоємець Захура статі був дуже юним.

Але на кадрах, які нещодавно показала Камалія він вже змужнілмй і доволі зрілий. Так, артистка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram знімок, на якому показала свого чоловіка, його єдиного сина, а також дочок. У дописі до публікації вона привітала колишнього благовірного зі святом.

В очі одразу кидаються надзвичайні зовнішні дані хлопця: в нього розкішне волосся, світла гладенька шкіра, маленька борода та прекрасний стиль одягу.

Схожі статті

Як виглядає могила Кузьми Скрябіна: пам’ятник з сірого граніту і справжнє ім’я та прізвище у написі (ФОТО)

Кузьма Скрябін — справжня легенда. Вже 9 років артист не радує нас своїм співом та новими хітами. Але пам'ять про нього жива й досі, тому близькі Скрябіна намагаються належним чином її шанувати.