Анастасія Приходько розкрила таємницю та показала, який вигляд має її чоловік: він – батько двох її дітей

Популярна українська співачка Анастасія Приходько зробила виключення та вперше показала свого таємного чоловіка, якого руками приховувала від публіки.

Декілька років тому Анастасія Приходько знайшла своє кохання та вийшла заміж за чоловіка на ім’я Олександр. Його вона показувати відмовлялася. Як публічна людина Анастасія прекрасно знає, які складнощі приносить винесення подібних речей на публіку.

Тим паче, що позаду артистки вже був досвід стосунків, і на цей раз Приходько знала, як правильно все побудувати. Олександр став батьком двох її дітей. Також сім’я виховує дитину від попередніх стосунків артистки. Певний час сімейство проживало за містом у розкішному маєтку. Анастасія Приходько приймала журналістів у себе в гостях, хоча і не впустила в усі приміщення.

Анастасія Приходько показала, як виглядає її чоловік

Анастасія Приходько розповіла, чому їй анулювали американську візу
Анастасія Приходько показала, як виглядає її чоловік

Цього року діти проживають не в маєтку  а в квартирі. Анастасія Приходько зізнається, що це дуже незручно, але все робиться заради безпеки спадкоємців. Сама вона вимушена їздити з міста і за місто. Але в цілому родина тримається, і якщо Анастасія Приходько і потрапляє у якісь скандали, то вони пов’язані з її колегами, яких вона активно критикує.

Але щось 20 червня вельми позитивний день, адже у цей день вітають татусів. Приходько не стала відставати від своїх колег і також опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, на якому вперше показала свого чоловіка Олександра.

“Мій улюблений чоловік, батько моїх дітей, мій Саша! Вітаю тебе з Днем батька! Я хочу тобі сказати спасибі за наших дітей, ми дуже любимо тебе. Я хочу побажати тобі завжди залишатися героєм і справжнім прикладом мудрості, впевненості, мужності та честі для своїх дітей. Ми цінуємо тебе і ми завжди поряд!” – привітала артистка коханого з Днем батька.

Нагадуємо, що 3 роки тому Анастасія Приходько зізналася, що була жертвою на полярного ставлення колишнього продюсера Костянтина Меладзе по відношенню до неї, так само як Ані Лорак, Оля Полякова та інші. Продюсер так і не відповів на дані звинувачення, а уся історія залишилася хоча із розголосом, але здебільшого забута.

Схожі статті

Як виглядає могила Кузьми Скрябіна: пам’ятник з сірого граніту і справжнє ім’я та прізвище у написі (ФОТО)

Кузьма Скрябін — справжня легенда. Вже 9 років артист не радує нас своїм співом та новими хітами. Але пам'ять про нього жива й досі, тому близькі Скрябіна намагаються належним чином її шанувати.