Оля Полякова показала малюка, якого народила Буряковському та вразила зізнанням: “Будь головне здоровим”

Знаменита українська співачка Оля Полякова вразила зізнанням після того, як показала фотографії крихітного малюка, якого народила для чоловіка Вадима Буряковського.

Коли Оля Полякова почала активно просуватися естрадою, вона вже була мамою. Батьком її первістка є Вадим Буряковський. Співачка вийшла заміж вельми молодою, однак одразу поставила питання ребром: заради неї бізнесмен покинув свою дружину та зробив вибір на користь майбутньої виконавиці.

Незабаром вона народила йому дочку Марію. Оля Полякова неодноразово зізнавалася у своїх інтерв’ю, що на той момент Вадим вже хотів дітей.

А пізніше зірка рушила назустріч своїй мрії: адже вже намагалася засвітитися в шоу-бізнесі. Але раніше її спроби не мали ніякого успіху. З грошами та впливом свого благовірного на цей раз все стало абсолютно інакше. Народила вдруге Оля Полякова, вже будучи трохи відомою.

Оля Полякова показала маленьку дитину, яку народила від Буряковського

Оля Полякова змінила свою команду та гастрольну діяльність
Оля Полякова показала маленьку дитину, яку народила від Буряковського

Сина зірка не подарувала своєму коханому. Навпроти, вона зробила йому подарунок набагато більший: дві принцеси, які схожі на неї та на нього однаково.

Хоча вони різні за характером між собою, обидві надзвичайно вольові, з характером, цілеспрямовані та вперті. Звичайно, дівчата росли у прекрасних умовах із великими перспективами. Їхні батьки багато подорожували, дали їм хорошу освіту, подарували розкішну домівку, в якій вони росли, що має і власну сауну, і ферму, і навіть причал.

Останнім часом вони світиться в шоу-бізнесі частіше. Оля Полякова любить про нього розповідати публіці, а публіка любить Вадима. А тому зірка не пропустила можливість розповісти про свого обранця ще раз.

На День батька співачка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівні кадри, на яких Аліса здебільшого маленька. У дописі вона привітала Вадима з його святом та розповіла, що він тато не тільки для її дочок, але і трошки для неї.

Безумовно, таке щира та ніжне привітання дуже сподобалося шанувальникам артистки, про що вони і написали в коментарях.

Схожі статті

Надя Дорофєєва показала свій животик та заговорила про дитинство: Міша Кацурін втретє стане батьком?

Коли жінка планує стати мамою, вона роздивляється дитячі іграшки та купує ті, які найбільше їй сподобалися. Невже поява Дорофєєвої серед купи м'яких зайчиків свідчить про вагітність зірки?

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк показала дещо нелегальне, що обожнював телеведучий

З якою найбільш серйозною забороною ви стикалися у своєму житті? Ось Христині Горняк, приміром, раптом довелося розбиратися, з якої причини заборонена вона сама, та ще й на державному рівні!

Як виглядає могила Кузьми Скрябіна: пам’ятник з сірого граніту і справжнє ім’я та прізвище у написі (ФОТО)

Кузьма Скрябін — справжня легенда. Вже 9 років артист не радує нас своїм співом та новими хітами. Але пам'ять про нього жива й досі, тому близькі Скрябіна намагаються належним чином її шанувати.