Камалія показала, як виглядає її батько: цей чоловік має недобру славу, але співачка все йому пробачила

Найбагатша співачка країни Камалія показала, як виглядає її рідний батько. Зірка неодноразово розповідала про їхні непрості стосунки. Однак, у важливий день вона про нього не просто згадала.

Так, про чоловіка, який дав їй життя, Камалія згадала на День батька. У зв’язку з цим вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій постала разом зі своїм татом, дочками, а також пасинком Арманом.

Камалія показала, як виглядає її рідний батько

Співачка Камалія розповіла про свою любов до коней
Камалія показала, як виглядає її рідний батько

У кадрі чоловік постав в діловому костюмі, у вельми стриманому настрої, і трошки подалі від усього сімейства. Як відомо, з дочкою в нього довго не складалися стосунки. Втім, Камалія змогла йому пробачити все.

У своїх архівних інтерв’ю зірка зізнавалася, що батько дуже погано ставився до неї та матері. Це призводило до того, що жінки навіть були вимушені ночувати на вулиці. Коли майбутня зірка трохи підросла, вона стала ініціатором розлучення між батьками. Після цього батько не спілкувався зі своєю дочкою більше 10 років.

Стосунки між ними більш-менш налагодилися, коли до артистки надійшло повідомлення про дуже важкий стан її тата. Хоча чоловік дав декілька інтерв’ю, в якому в яких звинувачував спадкоємицю у тому, що вона його кинула, артистка прийняла рішення допомогти батьку.

Зараз у них вельми прохолодні взаємини, але все ж таки не полишені родинності. Зв’язок вони підтримують постійно. І ба більше, на свято артистка навіть привітала свого батька публічно.

Нагадуємо, що рік тому стало відомо про розлучення Камалії. Артистка та її колишній чоловік-мільярдер так і не пояснили, що між ними сталося. Однак, відомо, що вони не ділили майно, а розлучилися по щаріату. Між ними прекрасні стосунки, які вони зберігають не тільки через спільних дочок.

Подейкували навіть про примирення між подружжям, однак до цього, судячи з усього, поки що не доходить. Тим паче, що з’явилися чутки про нового коханця виконавиці. Колишній чоловік зірки на даний момент проживає у Великобританії разом з дочками.

Схожі статті

Надя Дорофєєва показала свій животик та заговорила про дитинство: Міша Кацурін втретє стане батьком?

Коли жінка планує стати мамою, вона роздивляється дитячі іграшки та купує ті, які найбільше їй сподобалися. Невже поява Дорофєєвої серед купи м'яких зайчиків свідчить про вагітність зірки?

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк показала дещо нелегальне, що обожнював телеведучий

З якою найбільш серйозною забороною ви стикалися у своєму житті? Ось Христині Горняк, приміром, раптом довелося розбиратися, з якої причини заборонена вона сама, та ще й на державному рівні!