30-річна Репяхова показала свої нові губи і ніс в профіль: а заміж за Віктора Павліка виходила до пластики

30-річна концертна директорка Катерина Репяхова показала свої нові губи і ніс в профіль. Дружина Віктора Павліка виходила заміж за нього до пластики.

4 роки тому Народний артист України Віктор Франкович Павлік повідомив про те, що в його житті наступив новий етап. Мова йде про його одруження з концертної директоркою Катериною Репяховою, з якою він тривалий час перебував у романі.

Незадовго до цього з життя пішов молодший син зірки Павло. Стан у хлопця був важкий, а тому музикант довго не міг владнати особисте життя, так як переживав за спадкоємця. З причини трауру у молодят не було весілля. Але Катерина неодноразово говорила, що вони планують все ж таки його зіграти.

Катерина Репяхова показала губи і ніс після пластики в профіль

Віктор Павлік та Катя Репяхова зіграли весілля
 Катерина Репяхова показала губи і ніс після пластики в профіль

За ці 4 роки багато чого змінилося у сім’ї. Зокрема, з’явився син артиста Михайло. Катерина стала популярною блогеркою, а також завела власний бізнес.Героїня нашої статті також подала до суду на колишню дружину чоловіка, і остання зобов’язалася виплатити компенсацію за моральні збитки.

Після завершення роботи над репутацією Катерина взялася за власну зовнішність. Хоча вона не збиралася змінювати ніс, після побачених результатів на рідній сестрі вона кардинально змінила свою думку та наважилася на цей крок. Віктор Франкович дуже не хотів, або його дружина з собою це робила, але Катерина не стала орієнтуватися на його думку, і все ж таки довірилася хірургу.

Окрім того вона збільшила собі губи. Нещодавно дівчина опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, на яких постала в профіль. Завдяки цьому публіка отримала можливість побачити, як виглядає робота спеціалістів з іншого ракурсу, і виявилося, що результати дійсно вражаючі.

Катерина Репяхова показала губи і ніс після пластики в профіль

Зараз Катерина також активно працює над власною фігурою, і хоче мати спортивний підтягнутий вигляд. Безумовно, з її цілеспрямованістю та вмінням досягати свого вона обов’язково отримає хороші результати.

Схожі статті

Надя Дорофєєва показала свій животик та заговорила про дитинство: Міша Кацурін втретє стане батьком?

Коли жінка планує стати мамою, вона роздивляється дитячі іграшки та купує ті, які найбільше їй сподобалися. Невже поява Дорофєєвої серед купи м'яких зайчиків свідчить про вагітність зірки?

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк показала дещо нелегальне, що обожнював телеведучий

З якою найбільш серйозною забороною ви стикалися у своєму житті? Ось Христині Горняк, приміром, раптом довелося розбиратися, з якої причини заборонена вона сама, та ще й на державному рівні!