37-річна Настя Каменських показалася у кадрі з іспанським мачо: чутки про розрив з Потапом правда?

Мережею вже давно ширяться чутки про те, що у шлюбі Каменських та Потапа не все добре. Співачка вміло їх підігріла, виклавши фото в обіймах іншого.

Відома українська пара співачки та продюсера останнім часом знаходиться в центі обговорень зіркових розлучень. Каменських та Потап намагаються приховати, те що коїться в їх родині, проте шанувальники бажають дізнатися подробиці. Їх дивує те, що пара багато часу живе окремо, вони мінімізували спільний контент у соціальних мережах та майже не згадують одне про одного.

Раніше, самопроголошений тато пліткарів, блогер Богдан Беспалов розповідав про зради у подружжі. За словами блогера, Настя вже якийсь час живе в Іспанії з іншим, а Потап не знайшов нікого іншого та зрадив співачці з її найкращою подругою Анною Андрійчук. Виконавиця не бажає обговорювати це публічно, тому старається приховати правду.

Настя Каменських засвітилася в обіймах іспанця
Настя Каменських засвітилася в обіймах іспанця

Нещодавно, на своїй сторінці в Instagram, Настя опублікувала нове фото. На ньому українська красуня обіймається з імпозантним чоловіком. І як ви вже здогадалися, це не її офіційний чоловік. На знімку, зірка з іспанським телеведучим Педро Прієто. Виявляється, співачка була запрошена на подкаст, що виходить на його YouTube-каналі.

Настя подякувала ведучому за цікаву розмову та пообіцяла поділитися посиланням на подкаст, коли він вийде. Проте, чомусь забула продублювати текст українською. Напевно, допис був націлений лише на її закордонну аудиторію.

“Дякую за гарну розмову Педро Прієто. Таке враження, що ми знайомі вічність. Це було дуже емоційно: ми говорили про життя та музику, мій дев’ятий сингл Молоко, радощі та важкі часи, які переживає моя країна. Коли він вийде в прямий ефір, я обов’язково поділюся посиланням для всіх”, – написала артистка.

Настя Каменських засвітилася в обіймах іспанця
Настя Каменських засвітилася в обіймах іспанця

Схожі статті

Надя Дорофєєва показала свій животик та заговорила про дитинство: Міша Кацурін втретє стане батьком?

Коли жінка планує стати мамою, вона роздивляється дитячі іграшки та купує ті, які найбільше їй сподобалися. Невже поява Дорофєєвої серед купи м'яких зайчиків свідчить про вагітність зірки?

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк показала дещо нелегальне, що обожнював телеведучий

З якою найбільш серйозною забороною ви стикалися у своєму житті? Ось Христині Горняк, приміром, раптом довелося розбиратися, з якої причини заборонена вона сама, та ще й на державному рівні!