Анатолій Хостікоєв показав сина, якого йому народила не Наталія Сумська: сині очі, розкішні кучері і харизма

Популярний український актор Анатолій Хостікоєв має двох синів відріз них шлюбів. Обидва вже дорослі, а старший син давно реалізувався як артист, чоловік і батько.

Анатолій Хостікоєв вельми довго був мрією багатьох жінок як в Україні так і за кордоном. Зокрема, йому діставалася ролі, в яких він міг проявити себе як матчу. І хоча з Наталією Сумською він був знайомий зі студентських років розвиток їхні стосунки отримали вже в зрілому віці. На той момент у Анатолія Хостікоєв о вже був син від Любові Кубюк.

Первісток зірки Григорій успадкував від нього неймовірні зовнішні дані, а також талант. Зокрема глядачу він запам’ятався через свої розкішні кучері та сині очі. Такий актор не потребував ніякої додаткової роботи стилістів над ним.

Анатолій Хостікоєв показав свого сина від Любові Кубюк

Син Анатолія Хостікоєва показав, як змінився за ці роки
Син Анатолія Хостікоєва показав, як змінився за ці роки

Однак, роки юності Григорія вже далеко позаду. Він значно змінився, змужнів, хоча і залишився дуже струнким та довговолосим.

Він так само не зраджує своїй любові до бороди, і виглядає дуже аристократично. Які в нього стосунки з батьком рідним братом та мачухою, — усе це залишається невідомою частиною його приватного життя. Григорій майже не дає інтерв’ю, живе закрито та здебільшого грає в театрі, хоча в кіно він також з’являвся неодноразово. Його молодший брат В’ячеслав також пішов по стопах батька.

 Анатолій Хостікоєв показав свого сина від Любові Кубюк

Хлопець успадкував вроду своєї матері, тому у пана Анатолія лише 1 син є його копію у молодості. До речі, Анатолій Хостікоєв також не надто щедрий на подробиці його стосунків з дітьми.

Нагадуємо, не так давно родина потрапила у скандал через інтерв’ю В’ячеслава Хостікоєв а, в якому він розкритикував свою двоюрідну сестру Антоніну за те, що вона не заговорила про свою позицію вголос, а також не приїхала на похорон бабусі. Тоді стало відомо, що виявляється сім’я Наталії Сумської не попрощалася особисто з Ганною Іванівною Опанасенко-Сумською.

Схожі статті

Надя Дорофєєва показала свій животик та заговорила про дитинство: Міша Кацурін втретє стане батьком?

Коли жінка планує стати мамою, вона роздивляється дитячі іграшки та купує ті, які найбільше їй сподобалися. Невже поява Дорофєєвої серед купи м'яких зайчиків свідчить про вагітність зірки?

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк показала дещо нелегальне, що обожнював телеведучий

З якою найбільш серйозною забороною ви стикалися у своєму житті? Ось Христині Горняк, приміром, раптом довелося розбиратися, з якої причини заборонена вона сама, та ще й на державному рівні!