Учасник “МастерШеф” закохав у себе 19-річну доньку Педана: Притула може мріяти про такого зятя

Зіркові діти часто отримують до себе не менше уваги публіки, ніж їхні батьки. Особливо коли це стосується романтичних взаємин. Валерія Педан змога здивувати батька вибором коханого.

Олександр Педан, відомий український телеведучий і шоумен, активно ділиться сімейними моментами у соціальних мережах, завжди залишаючи своїх підписників в захваті. Нещодавно він опублікував зворушливе фото зі своєю родиною на честь Дня батька. На знімку Педан позує разом зі своїми дітьми та дружиною, тримаючи в руках торт з написом “Пережили усішки, переживем і все інше”.

Але підписники звернули увагу зовсім на інше: крім доньки Валерії та сина Марка поруч із телеведучим є ще один юнак. В ньому шанувальники одразу впізнали Данила Ківу, який брав участь у першому сезоні українського шоу “МастерШеф. Діти”. На проєкті він вразив суддів своєю майстерністю та креативністю. Данило увійшов в ТОП-6 найкращих кулінарів. Сам юнак вважає, що мав усі шанси на перемогу.

Після закінчення шоу Даня не тільки продовжив свою кулінарну кар’єру, але й став активним у соціальних мережах, де його часто можна було побачити на різноманітних кулінарних заходах. Також Даня активно організовував навчальні курси. За кілька років молодий кулінар провів понад 250 майстер-класів, на які завітало близько 5 тисяч людей.

Олександр Педан показав свого майбутнього зятя
Олександр Педан показав свого майбутнього зятя

Але останнім часом активність Дані в соціальних мережах значно знизилася, тому аудиторія була рада побачити хлопця на сімейній світлині Олександра Педана. Як з’ясувалося, Ківа зустрічається з донькою шоумена. Свої стосунки пара не афішувала, тому у багатьох ця новина викликала щирий подив, але з приємними емоціями.

На противагу Данилу Валерія нарощує присутність в мережі. Нещодавно з батьком вони запустили кілька проєктів на YouTube. Приміром, КоледжCheck розповідає про українські коледжі. Ця тема особливо цікава Валерії, оскільки вона наразі сама є студенткою.

Олександр Педан показав свого майбутнього зятя
Олександр Педан показав свого майбутнього зятя

Перший випуск стосувався Львівського професійного коледжу ГТРС. Він тісно пов’язаний в тому числі з кулінарною сферою. Амфітеатр для майстер-класів, який є у навчальному закладі, відвідувало багато відомих кулінарів, серед яких Ектор Хіменес-Браво.

Схожі статті

Надя Дорофєєва показала свій животик та заговорила про дитинство: Міша Кацурін втретє стане батьком?

Коли жінка планує стати мамою, вона роздивляється дитячі іграшки та купує ті, які найбільше їй сподобалися. Невже поява Дорофєєвої серед купи м'яких зайчиків свідчить про вагітність зірки?

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк показала дещо нелегальне, що обожнював телеведучий

З якою найбільш серйозною забороною ви стикалися у своєму житті? Ось Христині Горняк, приміром, раптом довелося розбиратися, з якої причини заборонена вона сама, та ще й на державному рівні!