Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

Лілія Ребрик, відома українська акторка і телеведуча, відзначається своїм життєрадісним і відкритим характером, який обожнюють шанувальники. Її кар’єра почалася з театральної сцени, але справжню популярність вона здобула завдяки телевізійним проєктам. Лілія часто бере участь у благодійних акціях, що підкреслює її турботливу натуру. Вона заміжня за танцюристом і хореографом Андрієм Диким, з яким виховує трьох дочок.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку
Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку

Недавно Лілія Ребрик вперше вивела свою тримісячну доньку Аделіну на світський захід. Вони разом відвідали сімейний форум MOM FORUM, де Лілія виступала спікером. Мета заходу полягала в обміні досвідом між молодими та досвідченими мамами, а також у збиранні коштів для дітей, народжених після 24 лютого. На форумі вдалося зібрати близько 52 тисяч гривень, які підуть на допомогу малюкам.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку
Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку

Лілія та її донька виглядали надзвичайно стильно. Акторка була одягнена в елегантний костюм, що складався з широких штанів карамельного відтінку та відповідних по кольору блузи-туніки й пояса. Її стильний образ підкреслював легкий макіяж. Маленька Аделіна з’явилася на заході в рожевому чоловічку з квітковим принтом, а її зачіску прикрашав великий бант. Останній особливо сподобався молодим матусям, тому вони почали запитувати, де можна його придбати.

Пост з Аделькою викликав багато позитивних коментарів від підписників Лілії. Вони висловлювали своє захоплення зовнішністю матері й доньки, а також дякували ведучій за її благодійну ініціативу. “Які ви класнючі”, “Вона наче солоденьке тістечко”, “Лілія, ти з кожним роком стаєш все красивіше”, “Обидві такі красуні”, — написали в коментарях шанувальники.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку
Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку

Нагадаємо, що Лілія Ребрик та Андрій Дикий вперше зустрілися на танцювальному проєкті, де вона працювала ведучою, а танцюрист був учасником. Але зароджуватися їхні стосунки почали у 2011 році на “Танцях із зірками”. Після закінчення шоу пара створила сім’ю, і у 2012 році народилася їхня перша дочка Діана. Поліна з’явилася на світ у 2018, а ще через 6 років, у березні 2024 року, зіркова пара повідомила про ще одне поповнення у родині — Аделіну.

Схожі статті

Надя Дорофєєва показала свій животик та заговорила про дитинство: Міша Кацурін втретє стане батьком?

Коли жінка планує стати мамою, вона роздивляється дитячі іграшки та купує ті, які найбільше їй сподобалися. Невже поява Дорофєєвої серед купи м'яких зайчиків свідчить про вагітність зірки?