Жінка в червоному: 48-річна Наталія Могилевська показала, в якому вигляді проводить вихідний вдома (ФОТО)

Красиві людини притягують до себе красу та створюють її навколо себе. Наталія Могилевська поділилася з підписниками власним підходом до створення красивого.

В легендарному фільмі “Матриця” тренувальна симуляція, до якої підключався головний герой, містила одну програму з дуже простою задачею — відволікання уваги. Цією програмою виступала красива жінка в червоній сукні. І своєю появою в аналогічному вбранні посеред стрічки користувачів Наталія Могилевська також могла захопити всю увагу користувачів, відволікаючи їх від інших постів.

На фото співачка позує у розкішній червоній сукні та на високих підборах серед гарних квітів та туй. Вона зізналася, що придбала різнобарвні троянди та прикрасила ними терасу. Однак, робота в саду виявилася для неї не такою легкою справою, як вона спочатку думала. Наталія навіть звернулася до своїх підписників за порадою, зізнавшись, що їй потрібна допомога професійного садівника.

“Вітайте, ось перші власні квіти в моєму житті. Прикрасила терасу гортензіями. На ярмарці купила різнокольорові троянди”, — написала співачка у своєму пості

Наталія Могилевська показала, як займається садівництвом
Наталія Могилевська показала, як займається садівництвом

Фотографії Наталії Могилевської викликали хвилю захоплення серед підписників, які відзначили, як гарно та затишно виглядає її тераса. Вони також висловили свої поради та пропозиції щодо догляду за квітами. Деякі з них зазначили, що червона сукня співачки дуже пасує до її нового хобі та додає цьому заняттю ще більшої елегантності.

“Тераса наче з якоїсь казки! Стільки квітів, дуже красиво”, — коментує допис шанувальниця зірки

Також Наталія нещодавно ділилася ще однією “родзинкою” свого домашнього саду — полуничними кущами, з яких співачка вже навіть встигла отримати урожай. Вона раніше вже ділилася з підписниками своєю любов’ю до полуниці, що й спонукало її почати вирощування цієї ягоди самостійно. Тепер, додавши до свого саду троянди та гортензії, зірка продовжує розвивати своє захоплення і створювати власний квітучий рай.

Наталія Могилевська показала, як займається садівництвом
Наталія Могилевська показала, як займається садівництвом

Схожі статті

Надя Дорофєєва показала свій животик та заговорила про дитинство: Міша Кацурін втретє стане батьком?

Коли жінка планує стати мамою, вона роздивляється дитячі іграшки та купує ті, які найбільше їй сподобалися. Невже поява Дорофєєвої серед купи м'яких зайчиків свідчить про вагітність зірки?