Дорослішає не по днях, а по годинах: Тіна Кароль поділилася знімком з помітно підрослим 15-річним сином

Відома артистка Тіна Кароль потішила підписників сімейним контентом. Зірка не тільки показала свого єдиного синочка, а й зізналася, що з нетерпінням чекає на нього вдома.

Популярна українська співачка Тіна Кароль не часто показує свого сина. Тому, коли жінка у своєму Instagram, вирішила поспілкуватися з підписниками, не дивно, що в неї запитали про сина. Артистка не стала ігнорувати питання та потішила підписників новим фото з підлітком.

У сторіс вона виклала нове фото, яке ще не бачив світ. На знімку вона спілкується з юнаком по відеозв’язку. Помітно, що Веніамін неабияк підріс та змужнів. Та і взагалі виглядає старше свого віку. Співачка запевнила, що він скоро відвідає Україну. Без сумніву, мати дуже скучила за своєю дитиною та з нетерпінням чекає на цю подію.

“Скоро приїде”, – відповіла підписникам Тіна.

Тіна Кароль показала рідкісне фото з 15-річним сином
Тіна Кароль показала рідкісне фото з 15-річним сином

Раніше Тіна вже публікувала спільні фото з сином. Й завжди підписники підмічають, що він дуже схожий на свого покійного батька. Вони вважають, що Огір пишався б сином та впевнені, що Тіні вдалося виховати гідного чоловіка.

“Дуже схожий на батька Ваш син, чоловік пишається ним, пишу саме так, бо вірю, що наші близькі, хто відійшли в Царство Небесне, їх душі поряд з нами, вони все бачать. Вам вдалося виховати гарного чоловіка, як же швидко час летить…Він увібрав в себе всі самі кращі риси характеру, притаманні своїм батькам і видно, що в нього велике, добре серце! Бережи Вас, Боже!”, “Копія Євгена”, “Як же він схожий на батька! це ж треба так. Бачу, звідки ви знаходите силу та натхнення Тіна”, – писали шанувальнки.

Тіна Кароль показала рідкісне фото з 15-річним сином
Тіна Кароль показала рідкісне фото з 15-річним сином

Нагадаємо, наразі Веніамін навчається за кордоном у Великій Британії. Тому, мати та син бачаться вкрай рідно. Проте, вони надолужують втрачене використовуючи всі блага сучасності, а саме відеозв’язок.

Схожі статті

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.

Репяхова показала першу спільну світлину з Віктором Павліком: тоді й уявити не могла, що стане його дружиною

Відома блогерка Катерина Репяхова колись навіть мріяти про зустріч з Віктором Павліком не могла. Проте зараз жінка з гордістю розповідає про те, як доля допомогла їм зблизитися.

“Без образ”: Святослав Вакарчук покинув Батьківщину та показав, де він тепер за кордоном – обрав Європу

Відомий український виконавець Святослав Вакарчук вразив новиною про виїзд за кордон. Де зірка знаходиться зараз? І чи повернеться він на батьківщину?

“Відхилення від норми”: 35-річна акторка Ксенія Мішина розповіла, що з нею не так – прийняла це та живе далі

Популярна акторка Ксенія Мішина вирішила чесно розповісти, чому більше не прагнутиме до ідеалу. Вона зрозуміла дещо дуже важливе для себе та вирішила поділитися своїми роздумами з іншими.