Колишня дружина Андрія Джеджули Леус проміняла шоумена на крутого продюсера і закрутила новий роман

Колишня дружина Андрія Джеджули Юлія Леус проміняла популярного шоумена на крутого продюсера і закрутила новий роман. Нарешті вона розкрила особистість обранця.

4 роки тому Андрій Джеджула та його колишня дружина Юлія Леус розійшлися. Процес розлучення супроводжувався чималими деталями: екс-благовірна шоумена активно розповідала про те, що з нею відбувається як на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, так і в інтерв’ю.

Зокрема, це призвело до розбірок у суді: Андрій захищав свою честь не тільки з журналісткою Анною Олицькою, але й з колишньою дружиною. І варто відмітити, що майже усі суди він виграв, окрім останнього: Юлія подала апеляцію та врешті-решт тріумфувала.

Колишня дружина Андрія Джеджули розкрила особистість нового коханого

У своїх останніх сторіз, які стосувалися саме Андрія, Юлія розповіла, що вони не підтримують зв’язок, аліменти на доньку колишній чоловік не виплачує, а також не бачився довгий час з дитиною.

Юлія тим часом будувала нове особисте життя, і нещодавно поділилася прекрасними результатами своїх зусиль. Виявляється, блогерці зустрівся прекрасний чоловік, про якого вона з гордістю розповіла власним підписникам.

Юлія розпочала з інтриги, але користувачі мережі швидко зрозуміли, про кого йде мова. Виявляється, вона зустрічається з продюсером Віталієм Головацьким.

Колишня дружина Андрія Джеджули розкрила особистість нового коханого

Хоча Юлія і приховувала його обличчя, чоловік має дуже виразну зовнішність та харизму, а тому навіть при таких обставинах, одразу стало зрозуміло, про кого йде мова.

Колишня дружина Андрія Джеджули розкрила особистість нового коханого

Віталій Головацький дарує своїй коханій неймовірні букети квітів, весело проводить разом з нею час, а також вміє подати себе, що справило на аудиторію прекрасне враження.

Колишня дружина Андрія Джеджули розкрила особистість нового коханого

Також Юлія зізналася, що познайомилися вони минулого літа. Тобто, імовірніше за все, за кордоном. І хто знає, можливо вона наважилася розповісти про свій роман саме тому, що він прийняв дуже серйозний характер і має потенціал закінчитися весіллям.

Схожі статті

Майже родичі з Ніною Матвієнко: Соломія Вітвіцька розповіла, що об’єднує її коханого з легендарною артисткою

Знайомитися з історіями життя своїх коханих завжди надзвичайно цікаво. Не відмовилася від такого шансу і Соломія Вітвіцька, відвідавши рідне село та батьківську хату Олексія Ситайла.

Вночі їй не до сну: Ксенія Мішина відправилася на відпочинок ближче до Еллерта та почувається щасливою

Особисте життя Ксенії Мішиної завжди було під прицілом публіки. Зірка кілька разів натякала на можливі стосунки та навіть возз'єднання з Еллертом. Невже для цього акторка відправилася до США?