Донька Ані Лорак вразила своїм перевтіленням: колись дитині не давали спокою, а тепер не вірять, що це вона

Донька Ані Лорак вразила своїм перевтіленням. Колись дитині не давали спокою та чіплялися через уявні недоліки, а тепер не вірять, що це вона.

Дочка Ані Лорак не з чуток знає, наскільки важким може бути життя зіркових дітей. Так склалося, що їй завжди діставалося найбільше: у коментарях під публікаціями артистки завжди знаходилися користувачі, які дозволяли собі коментувати зовнішність дитини. То комусь форма брів не подобалася, то якісь інші характеристики зовнішності.

Кароліна, судячи з усього, власну сторінку в соціальній мережі Instagram просто не веде, адже ніколи на такі речі навіть не реагувала. Але не важко здогадатися, що Софія могла прочитати подібні речі в будь-який момент.

З часом у дівчинці почали відбуватися зміни. Найперше, що побачили користувачі це саме той факт, що Софія зайнялася своїми бровами, і зробила їх за останніми трендами.

Дочка Ані Лорак показала, як попрацювала на зовнішністю за декілька місяців

Як Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу виховали доньку
Дочка Ані Лорак показала, як попрацювала на зовнішністю за декілька місяців

Але наступний крок здивував фанатів настільки, що вони навіть не повірили, що перед ними дійсно Софія. Дівчинка зникла на декілька місяців і не виходила на зв’язок. Вона не світилася з батьком Муратом, не проводила час з матір’ю, принаймні на відео. Як раптом, Кароліна публікує у своєму блозі привітання для своєї дочки з днем народження а шанувальники побачили абсолютно іншу версію Софії: дорослу, з макіяжем та неймовірно схожу на свою маму.

Дочка Ані Лорак показала, як попрацювала на зовнішністю за декілька місяців

Якщо хтось потішився надзвичайним змінам, то знайшлися і ті, хто позаздрив. Так, деякі підписники не скупилися на токсичні коментарі. Мовляв, і фотошопом попрацювали, і взагалі то не Софія. Але у той самий день Мурат також опублікував фотографію дочки, і хоча вона була без макіяжу, але виглядала майже так само.

Якщо комусь вдавалося втерти носа хейтерам, то за останні декілька років напевно найкраще це зробила сама Софія. І це в 13 років.

Схожі статті

Майже родичі з Ніною Матвієнко: Соломія Вітвіцька розповіла, що об’єднує її коханого з легендарною артисткою

Знайомитися з історіями життя своїх коханих завжди надзвичайно цікаво. Не відмовилася від такого шансу і Соломія Вітвіцька, відвідавши рідне село та батьківську хату Олексія Ситайла.

Вночі їй не до сну: Ксенія Мішина відправилася на відпочинок ближче до Еллерта та почувається щасливою

Особисте життя Ксенії Мішиної завжди було під прицілом публіки. Зірка кілька разів натякала на можливі стосунки та навіть возз'єднання з Еллертом. Невже для цього акторка відправилася до США?