“Соромʼязлива дівчинко”: Руслан Сенічкін дав вихід всім своїм почуттям і зізнався в них тій, яка давно з ним

Ведучий програми "Сніданок з 1+10 Руслан Сенічкін зробив публічне звернення та вперше показав жінку, яка багато років живе в його серці. Це не Людмила Барбір.

Особисте життя Руслана Сенічкіна завжди інтригу вала публіку. Напевно, чим більше секретів навколо відомої персони, тим більше уваги вона до себе привертає. Телеведучий завжди говорив про те, що в його житті немає коханої жінки, немає планів одружуватися, і навіть дітей немає. Майже кожного дня він виходить до публіки у прямий ефір обговорює актуальні проблеми, філософствує з колегами, ділиться власним світоглядом, набираються досвіду у інших.

Стаються вельми світлі моменти, але так само бувають і скандали. З усім цим йому прекрасно вдається справлятися. І тільки сімейне життя як стояло на паузі, так і продовжує стояти. Деякий час публіка навіть схилялася до думки, що це через закоханість у Людмилу Барбір. Мовляв, між ними хімія відчутна навіть через екран.

Ведучий “Сніданку з 1+1” Руслан Сенічкін звернувся до мами і показав її

Руслан Сенічкін показав, як виглядав у юності
Руслан Сенічкін звернувся до мами і показав її

Тим часом Руслан із захопленням може розповідати про свою сім’ю, яка в нього завжди була: мама, а також дві сестри. Зокрема, нещодавно він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри з жінкою, яка дала йому життя. У дописі до публікації він поділився власними почуттями, привітав матір та залишив їй ніжні та добрі побажання.

Нагадуємо, що у своєму останньому інтерв’ю Руслан відповідав на питання стосовно особистого життя і зізнався, що досі залишається холостим. Окрім того, він заявив, що прекрасно почувається, і не бачить в цьому нічого такого.

Тим часом його партнерка Людмила розповіла, що вже 3 роки живе у розлуці зі своїм чоловіком, за яким надзвичайно сумує. На даний момент вона проживає разом зі своїм єдиним сином Тарасом. Але деякий час родина взагалі була розкидана по країні, адже хлопчик знаходився в евакуації.

Схожі статті

Майже родичі з Ніною Матвієнко: Соломія Вітвіцька розповіла, що об’єднує її коханого з легендарною артисткою

Знайомитися з історіями життя своїх коханих завжди надзвичайно цікаво. Не відмовилася від такого шансу і Соломія Вітвіцька, відвідавши рідне село та батьківську хату Олексія Ситайла.

Вночі їй не до сну: Ксенія Мішина відправилася на відпочинок ближче до Еллерта та почувається щасливою

Особисте життя Ксенії Мішиної завжди було під прицілом публіки. Зірка кілька разів натякала на можливі стосунки та навіть возз'єднання з Еллертом. Невже для цього акторка відправилася до США?