Даша Квіткова показала, як виглядає екс-теща Нікіти Добриніна: давно живе не в Україні – обрала Європу

Відома блогерка Даша Квіткова вирушила за кордон, щоб провідати неньку. Вона не тільки порадувала маму своєю присутністю, а й спромоглася здійснити її мрію.

Блогерка Даша Квіткова не часто викладає спільні з мамою та сестрою фото. Це й не дивно, адже рідні люди жінки мешкають за кордоном. Для того, щоб насолодитися компанією близьких жінка вирушила до Німеччини, де зараз проходить чемпіонат Європи з футболу. Вона скористалася можливість та поцілила відразу у двох зайців.

Дізнавшись, що у мами є заповітна мрія, любляча донька вирішила посприяти в її здійсненні. Тож, придбала квитки на матч “Україна-Словакія” та повела своїх дівчаток на гру. Звісно, як притаманно блогерці, всі події на грі вона закарбувала та виклала на огляд шанувальників. Так, в Instagram жінки з’явилися нові знімки з сестрою та мамою.

 “Хочу, щоб ти завжди була щаслива, а я буду допомагати здійснювати твої мрії”, – написала блогерка.

Даша Квіткова показала, як виглядає її матір
Даша Квіткова показала, як виглядає її матір

 

Гравці збірної порадували дівчат та принести першу перемогу України на Євро, тож екс-тещі Добриніна вдалося не тільки поспостерігати та повболівати за грою, а й щиро порадіти та відчути солодкий смак перемоги. Сподіваємося, це тільки перша й далеко не остання перемога української збірної.

Даша Квіткова показала, як виглядає її матір
Даша Квіткова показала, як виглядає її матір

З фото видно, що родина дійсно насолоджується дозвіллям. Вони не можуть зустрічатися часто, через відстань, тож старалися отримати максимум позитиву від часу, який провели разом. Добре, що футбольна збірна змогла подвоїти цю радість перемогою. Впевнені, що Дана ні на хвилину не пошкодувала витрачених на квитки грошей, адже емоції вартують дуже багато, а емоції мами – всіх грошей світу.

Даша Квіткова показала, як виглядає її матір
Даша Квіткова показала, як виглядає її матір

Схожі статті

Майже родичі з Ніною Матвієнко: Соломія Вітвіцька розповіла, що об’єднує її коханого з легендарною артисткою

Знайомитися з історіями життя своїх коханих завжди надзвичайно цікаво. Не відмовилася від такого шансу і Соломія Вітвіцька, відвідавши рідне село та батьківську хату Олексія Ситайла.

Вночі їй не до сну: Ксенія Мішина відправилася на відпочинок ближче до Еллерта та почувається щасливою

Особисте життя Ксенії Мішиної завжди було під прицілом публіки. Зірка кілька разів натякала на можливі стосунки та навіть возз'єднання з Еллертом. Невже для цього акторка відправилася до США?