Олександр Пономарьов показав жінку, яка народила йому єдиного сина: красуня, яку в Голлівуді не знайти

Олександр Пономарьов показав жінку, яка народила йому єдиного сина. Вона така красуня красуня, яку в Голлівуді не знайти. Докладніше дізнайтеся в нашому матеріалі.

Офіційно Олександр Пономарьов був одружений лише раз. Це сталося через деякий час після його розлучення з Оленою Мозговою. Зірці зустрілася красуня Вікторія Мартинюк, яка хоча і не надовго, але ощасливила виконавця.

Неймовірної вроди дівчина майже одразу після весілля подарувала коханому сина, який також отримав ім’я Олександр. Вже через 5 років пара розійшлася. Офіційна причина розлучення: зради та недостойна поведінка Олександра Пономарьова у шлюбі.

Олександр Пономарьов показав, як виглядає матір його сина

Олександр Пономарьов відповів на питання про роман з Марією Яремчук
 Олександр Пономарьов показав, як виглядає матір його сина

І хоча розлучення було скандальним та непростим, пара намагалася все ж таки знайти спільну мову, щоб їхній син міг надалі відчувати батьківську любов.

З часом Вікторія знайшла нове кохання і навіть народила дочку. Олександр також не залишався самотнім. Подейкують, що в нього роман з концертною директоркою. Одружуватися він нібито не поспішає, але це лише за офіційною версією.

На кого більше схожий син Олександра Пономарьова: на нього чи на Вікторію Мартинюк
 Олександр Пономарьов показав, як виглядає матір його сина

У своєму коментарі Вікторія Мартинюк якось зізнавалася, що виховує свого сина таким чином, щоб обов’язку його батька панувала доброзичлива та шанобливе атмосфера. Зокрема вона пояснює сину, що необхідно з дослухатися до мачухи та не створювати проблем. Саме тоді стало відомо, що плітки правдиві, і у Олександра Пономарьова дійсно живе жінка.

Сама Вікторія матюк значно покращила після розлучення. Вона і до того була надзвичайно вродливою, але після того, як знайшла своє кохання, розквітла, і розквітла надзвичайно. Але іронічно, що її син наздогнав її у зрості вже будучи підлітком, а зараз давно вищий за неї.

Мініатюрна мама виглядає поруч зі своїм сином, як його сестра чи однокласниця. Однак на сімейних фотографіях одразу помітно, хто справжній діамант родини, і хто любляча мама.

Схожі статті

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.

Репяхова показала першу спільну світлину з Віктором Павліком: тоді й уявити не могла, що стане його дружиною

Відома блогерка Катерина Репяхова колись навіть мріяти про зустріч з Віктором Павліком не могла. Проте зараз жінка з гордістю розповідає про те, як доля допомогла їм зблизитися.

“Без образ”: Святослав Вакарчук покинув Батьківщину та показав, де він тепер за кордоном – обрав Європу

Відомий український виконавець Святослав Вакарчук вразив новиною про виїзд за кордон. Де зірка знаходиться зараз? І чи повернеться він на батьківщину?

“Відхилення від норми”: 35-річна акторка Ксенія Мішина розповіла, що з нею не так – прийняла це та живе далі

Популярна акторка Ксенія Мішина вирішила чесно розповісти, чому більше не прагнутиме до ідеалу. Вона зрозуміла дещо дуже важливе для себе та вирішила поділитися своїми роздумами з іншими.