Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний спадкоємець: він отримав і крупний бізнес, і красуню-дружину

Легенда української естради Софія Ротару має лише одного сина, якого дуже любить, і якому завжди була готова подарувати увесь світ. Як виглядає Руслан Євдокименко?

Хоча Софія Ротару — це дуже відома особистість в Україні і далеко за її межами, її родина все менше світиться на телебаченні, а останні декілька років, навіть сама артистка зайвий раз не дає ні коментарів, ні підказок про те, як вона живе зараз. Хоча ще 4 роки тому Софія Михайлівна скаржилася, що дуже сумує за сценою, на даний момент вона не виступає.

Родина артистка перебуває за кордоном. Зокрема, її онучка Соня обрала для життя Сполучені Штати Америки, а онук Анатолій подорожує Європою. Невістка Світлана нещодавно також була помічена Віталії. А от син Руслан після скандалу 2 роки тому з невдалу спробу втекти за кордон нібито перебуває в Україні. Принаймні, він постійно ділиться на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографіями з Батьківщини.

Софія Ротару показала, як виглядає її син Руслан Євдокименко

Сімейне фото Руслана Євдокименко з дружиною, дітьми та тещею
Сімейне фото Руслана Євдокименко з дружиною, дітьми та тещею

Своє обличчя чоловік також показує публіці нечасто. Втім, фанати артистки прекрасно знають, як він виглядає, адже Руслан Євдокименко — єдиний син легенда естради та її покійного чоловіка Анатолія Євдокименка.

Свого часу у нього була репутація мажора. Хлопець насолоджувався життям, їй здавалося взагалі не збирається дивитися на нього серйозно. Але образ може бути дуже оманливим. І це було саме так, адже не встигли шанувальники вийти з ілюзій на рахунок спадкоємця артистки, як він знайшов своє кохання, одружився, двічі став батьком, а пізніше взяв під своє крило управління величезною компанією.

Син Софії Ротару показав, який вигляд має 76-річна співачка зараз
 Софія Ротару показала, як виглядає її син Руслан Євдокименко

Саме Руслан став опорою для своєї матері. Після смерті пана Анатолія публіка вважала, що Софія Ротару може більше не повернутися на сцену, адже усі питання щодо кар’єри артистки він брав на себе. Однак вже через півтора року Ротару повернулася з оновленим репертуаром, стилем і наново підкорила шоу-бізнес. Подейкували, що співачка стала виглядати ще красивішою.

Схожі статті

Майже родичі з Ніною Матвієнко: Соломія Вітвіцька розповіла, що об’єднує її коханого з легендарною артисткою

Знайомитися з історіями життя своїх коханих завжди надзвичайно цікаво. Не відмовилася від такого шансу і Соломія Вітвіцька, відвідавши рідне село та батьківську хату Олексія Ситайла.

Вночі їй не до сну: Ксенія Мішина відправилася на відпочинок ближче до Еллерта та почувається щасливою

Особисте життя Ксенії Мішиної завжди було під прицілом публіки. Зірка кілька разів натякала на можливі стосунки та навіть возз'єднання з Еллертом. Невже для цього акторка відправилася до США?