Катерина Репяхова показалася на березі Середземного моря та розповіла, заради кого покинула Віктора Павліка

Молода дружина Віктора Павліка раптово залишила чоловіка та поїхала у невідомому напрямку. Нарешті, Репяхова пояснила, куди відправилася та чому декілька днів не виходила на зв'язок.

Відома блогерка та дружина популярного артиста Віктора Павліка нещодавно повідомила про раптовий від’їзд з України. Тоді Катерина Репяхова змовчала про напрямок та цілі своєї поїздки, але прийшов час розкрити всі карти.

У Instagram жінки з’явилися нові сторіс, на яких вона розповіла, де зараз перебуває та чому покинула коханого. Блогерка показалася на березі Середземного моря. Виявляється, вона вирушила до Ізраїлю, де проживає її старша сестра та племінники.

Катерина Репяхова показала з ким відпочиває на березі Середземного моря

Сестра Катерини вже давно проживає за кордоном. Різниця родичок у віці чимала, цілих 13 років. Проте, Репяхова дуже близька з сестрою та вони часто навідуються в гості одна до одної.

“Ми приїхали в Ізраїль до моєї рідної сестри. Вона живе в Ізраїлі 10 років. У сестри троє діток: Леза 18 років, Габі 7 років, Йося 5 років. Лізуша служить в армії, Габі навчається в школі, Йося ходить в садок”, – написала блогерка.

Катерина Репяхова показала з ким відпочиває на березі Середземного моря
Катерина Репяхова показала з ким відпочиває на березі Середземного моря

Катерина розповіла, що вони з синочком весело проводять час та відпочивають від щоденних занять. Проте, вона зазначила, що спілкуючись з двоюрідними братом та сестрою, Михайлик зробив гарний стрибок у розвитку. Контакт з іншими дітьми беззаперечно йде йому на користь.

“Буквальна за 3 дні спілкування зі старшими сестричкою і братиком я помітила у сина скачок зросту. Нові слова, нова поведінка, краще розуміння зверненої мови. Михасик дуже тягнеться за старшими. А я просто насолоджуюся відсутністю щоденних занять. Я дуже втомилася від цього”, – поділилася Катерина.

Катерина Репяхова показала з ким відпочиває на березі Середземного моря
Катерина Репяхова показала з ким відпочиває на березі Середземного моря

Крім того, на заміну звичному басейну, прийшло тепле Середземне море. Тож, і на відпочинку хлопчик продовжує займатися, але у ролі тренера виступає його мама. Вона звісно не професіонал, проте вже загартована досвідом.

Схожі статті

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.