Цей красень залишиться у її серці назавжди: Ксенія Мішина показала того, кого любить вже багато років

Ксенія Мішина — одна з найбільш красивих та життєрадісних українських зірок, за чиїм особистим життям слідкують мільйони. Тому вона показала з собою такого ж красивого та життєрадісного супутника!

Ксенія Мішина — одна з найяскравіших українських актрис театру і кіно, яка здобула велику популярність завдяки своїм ролям у серіалах “Кріпосна” та “Я тебе знайду”. Але багатьом красуня запам’яталася в першу чергу завдяки участі в першому сезоні романтичного реаліті-шоу “Холостячка”, де вона обрала коміка та сценариста Олександра Еллерта. Їхні стосунки привернули багато уваги, але пара не змогла зберегти свої почуття і згодом розсталася.

Ксенія зазначала, що після 24 лютого вони з Олександром кілька разів листувалися, проте відновити стосунки їм не вдалося. Наразі дівчина намагається тримати особисте подалі від публіки та ЗМІ. Хоча декілька разів вона натякала на можливі стосунки, але офіційно нічого не підтверджувала. Втім, в інтерв’ю Мішина зазначала, що у людей бувають різні стосунки, і якщо оточуючим здається, що чогось немає, то це зовсім не означає, що все насправді так.

Але один надзвичайно близький та важливий хлопець у житті Ксенії все ж є — її син Платон. Його актриса народила у 2012 році, але стосункам з батьком хлопчика настав кінець ще до народження дитини. Чоловік намагався з’явитися у житті Мішиної пізніше, але вона не хотіла продовжувати спілкування, бо син його зовсім не цікавив. Сама ж Ксенія обожнює Платона, проводить з ним багато часу та не може натішитися тим, який у неї чудовий та прекрасний нащадок.

Ксенія Мішина показала на відео сина
Ксенія Мішина показала на відео сина

Зараз разом із сином Ксенія знаходиться в Польщі. Зірка ділиться з шанувальниками найцікавішими спільними моментами. Мішина зізнається, що Платон стає дорослішим, тому деякі прояви материнської любові їй даються все складніше. Також хлопчик не завжди радий тому, що мама його постійно записує. Втім, навіть невдоволення син висловлює так, що лише радує зіркову матусю.

Ксенія Мішина показала на відео сина
Ксенія Мішина показала на відео сина

Під час спільних вихідних Ксенія з Платоном практично не знайшли, чим зайнятися, бо у неділю у Варшаві майже нічого не працює. Але щоб потішити себе вони замовили суші. І це стало приводом для веселої сторіс: Мішина показала, що через хворий зуб та невміння користуватися паличками хлопець вирішив їсти руками. Враховуючи чималий діаметр ролу це мало досить веселий вигляд та розвеселило їх обох.

Ксенія Мішина показала на відео сина
Ксенія Мішина показала на відео сина

“Ось так, положив, як хом’як, за іншу щоку. Ось так, молодець”, — з гумором коментує Ксенія нестандартний спосіб поїдання суші, який обрав Платон

Схожі статті

Майже родичі з Ніною Матвієнко: Соломія Вітвіцька розповіла, що об’єднує її коханого з легендарною артисткою

Знайомитися з історіями життя своїх коханих завжди надзвичайно цікаво. Не відмовилася від такого шансу і Соломія Вітвіцька, відвідавши рідне село та батьківську хату Олексія Ситайла.

Вночі їй не до сну: Ксенія Мішина відправилася на відпочинок ближче до Еллерта та почувається щасливою

Особисте життя Ксенії Мішиної завжди було під прицілом публіки. Зірка кілька разів натякала на можливі стосунки та навіть возз'єднання з Еллертом. Невже для цього акторка відправилася до США?