Олександр Пономарьов показав жінку, яка стала йому ближчою за Мозгову: їй 30 років і вона красуня

Олександр Пономарьов показав жінку, яка залишається для нього дорогою та близькою вже багато років. Це не колишні дружини Вікторія Мартинюк та Олена Мозгова.

Олена Мозгова ніколи не розкривала особистість батька своєї старшої дочки публічно. Як відомо, продюсерка вийшла заміж у 18 років, народила від обранця дівчинку, а після розлучилася.

Що сталося між подружжям, чому не склалося та інші питання назавжди залишилися відкритими для преси. Олена Миколаївна згодом зустріла Олександра Пономарьова, з яким створила нову родину. Зою співак полюбив як власну дочку, і досі вони залишаються сім’єю.

Незабаром в родині з’явилася дівчинка Євгенія, яка вельми схожа на свою старшу сестру. І хоча Олена Мозгова та Олександр Пономарьов вже давно не спілкуються та не підтримують ніякого зв’язку, її старша спадкоємиця продовжує бути дочкою для виконавця.

Олександр Пономарьов показав, як виглядає його доросла падчерка

Пономарьов та Мозгова зворушливо привітали старшу дочку з Днем народження
Олександр Пономарьов показав, як виглядає його доросла падчерка

Зірка регулярно публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, на яких показує, як зараз виглядає його пасербиця. Варто відмітити, що хоча в них нібито і немає нічого спільного генетично, якимось чином Зоя схожа на свого вітчима.

Також помітно, що виконавець по впливав на неї у сфері стилю та іміджу, і навіть підходу до життя. Звичайно, Зоя як і багато інших зіркових дітей, обрала не зірковий образ життя, захищає свою приватність, і не дає ніяких інтерв’ю.

Цілком імовірно, що жінка вже давно могла створити свою власну сім’ю, і можливо навіть народити. Усе це залишиться таємницею, і дійде до вод журналістів хіба що у випадку, якщо Олександр Пономарьов чи Олена Миколаївна захочуть поділитися успіхами доньки.

Нагадуємо, що у Олександра Пономарьова також є син, якого народила Вікторія Мартинюк. Хлопчика також забудь Олександром. Зараз він вже підліток. Між батьком та його спадкоємцем прекрасні стосунки. Зокрема, вони постійно подорожують разом і регулярно діляться спільними знімками в соціальних мережах.

Схожі статті

Майже родичі з Ніною Матвієнко: Соломія Вітвіцька розповіла, що об’єднує її коханого з легендарною артисткою

Знайомитися з історіями життя своїх коханих завжди надзвичайно цікаво. Не відмовилася від такого шансу і Соломія Вітвіцька, відвідавши рідне село та батьківську хату Олексія Ситайла.

Вночі їй не до сну: Ксенія Мішина відправилася на відпочинок ближче до Еллерта та почувається щасливою

Особисте життя Ксенії Мішиної завжди було під прицілом публіки. Зірка кілька разів натякала на можливі стосунки та навіть возз'єднання з Еллертом. Невже для цього акторка відправилася до США?