Камалія покинула Україну і на крилах щастя рушила туди, де її зачекалися: заради кого співачка залишила все?

Найбагатша співачка України Камалія виїхала з України і рушила за кордон. Зірка не стала ходити навколо і одразу розповіла, до кого насправді поїхала.

2 роки тому життя Камалії назавжди перевернулося. Не тільки через події в країні, але і через те, які рішення приймала її родина у цей період.

Так, її колишній чоловік-мільярдер Мохаммад Захур прийняв рішення про переїзд до Великобританії. Разом з собою він зібрав сина Армана, який на той момент перебував в Києві, а також дочок-двійнят. Врешті-решт, родина переїхала у будинок старшої дочки бізнесмена Тані. Співачка на той момент відмовилася переїжджати, адже серйозно переживала за власну країну. Зірка залишилася зі своєю матір’ю Інною Петрівною. Але вже через декілька місяців все ж таки чоловік її вмовив залишити палац.

Камалія виїхала з України і рушила у Великобританію

Не можуть одне без одного навіть після розлучення: що між Камалією та Захуром
Камалія виїхала з України і рушила у Великобританію

Артистку вистачило ненадовго. Хоча вона знаходилася поруч зі своїми дорогими дітьми, а також перебувала під крилом чоловіка, вона дуже сумувала за батьківщиною і врешті-решт прийняла рішення, що дівчат залишить в Лондоні, а сама повернеться. З тих пір вона знаходиться з дітьми у розлуці, яку переживає найважче.

З іншої сторони у артистки є можливість бачитися з власними спадкоємцями кожні 2-3 місяці. А інколи їхні зустрічі відбуваються навіть частіше. Зокрема, на канікулах мама намагається увесь свій вільний час присвячувати діткам.

Так зараз стало відомо, що Камалія рушила до тих, кого любить найбільше — своїх дітей. Артистка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео, на якому розповіла, що рушай за кордон, і все заради того, аби побачитися з двійнятами.

Зі сторони публіки артистка на цей рахунок завжди отримує максимальний відгук та підтримку, адже користувачка розуміють, наскільки важко дається усе це співачці, яка боролася за щастя стати матір’ю понад 10 років.

Схожі статті

Майже родичі з Ніною Матвієнко: Соломія Вітвіцька розповіла, що об’єднує її коханого з легендарною артисткою

Знайомитися з історіями життя своїх коханих завжди надзвичайно цікаво. Не відмовилася від такого шансу і Соломія Вітвіцька, відвідавши рідне село та батьківську хату Олексія Ситайла.

Вночі їй не до сну: Ксенія Мішина відправилася на відпочинок ближче до Еллерта та почувається щасливою

Особисте життя Ксенії Мішиної завжди було під прицілом публіки. Зірка кілька разів натякала на можливі стосунки та навіть возз'єднання з Еллертом. Невже для цього акторка відправилася до США?